phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Londýnské předjaří

Výhody nabídky

Londýnské předjaří Kód: 8372

PLN
Itaka

Londýnské předjaří Kód: 8372 Velká Británie / Londýn

Popis nabídky


1. den:
Odlet z Prahy do Londýna, okružní jízda, transfer do hotelu, ubytování. Individuální volno nebo v případě dobrých časových možností návštěva centra Londýna. Individuální návrat do hotelu, fakultativně večeře, nocleh.
2. den:
Snídaně, celodenní pobyt v Londýně s průvodcem. Metrem dojedeme do blízkosti Hyde parku, kde se budeme moci seznámit s nejvýznamnějšími stavbami tohoto města procházkou kolem Buckinghamského paláce, St. James parku k Westminsterskému opatství a majestátnímu Parlamentu, který se nachází v těsné blízkosti Big Benu. Dále doporučujeme pokračovat třídou Whitehall kolem Downing Street na Trafalgarské náměstí, kde jistě nevynecháme příležitost návštěvy světoznámé obrazárny. V pozdních odpoledních hodinách můžeme pokračovat přes zábavní čtvrť Soho na Covent Garden ulicemi proslulými nejrůznějšími kulturními podniky, rázovitými puby i restauracemi pro náročné. Jistě v nás zanechá nezapomenutelný dojem návrat k metru krásně nasvícenou pěší zónou přes Leicester square ke slavné Piccadilly. Návrat do místa ubytování, fakultativně večeře, nocleh.
3. den:
Po snídani pěší prohlídka s průvodcem – katedrála sv. Pavla (druhá největší církevní stavba na světě), Millenium Bridge, Tate Gallery – galerie moderního umění na místě bývalé elektrárny, Globe – kopie alžbětinského divadla, Southwark Cathedral, London Bridge s vyhlídkou, Tower – původně královská rezidence a obávané vězení, dnes proslulá klenotnice a zbrojnice, nejslavnější londýnský most Tower Bridge, HMS Belfast - poslední křižník Royal Navy, přístavní doky upravené na obchodní a zábavní oblast St. Catherine´s Dock; návrat na hotel, fakultativně večeře, nocleh.
4. den:
Po snídani individuální volno k prohlídkám, nákupům, fakultativním vstupům apod. Transfer na letiště a odlet do Prahy.

• leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků Praha-Londýn-Praha • 3 noclehy v hotelu *** s anglickou snídaní • transfery z/na letiště • služby průvodce • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. • okružní jízdu městem

Informace: Změna programu a hotelu vyhrazena.

Informace o regionu

Velká Británie — Londýn

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter