phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Velký okruh Havajskými ostrovy

Výhody nabídky

Velký okruh Havajskými ostrovy Kód: 7528

PLN
Itaka

Velký okruh Havajskými ostrovy Kód: 7528 USA

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY Odlet z Prahy do Honolulu. Po příletu transfer do hotelu, nocleh.
2. den OAHU - PEARL HARBOR Ráno výlet do přístavu Pearl Harbor s památníkem legendárního křižníku Arizona, stále živé připomínky napadení USA Japonskem na počátku II. světové války. Následuje prohlídka Honolulu a Waikiki Beach, nocleh.
3. den OAHU: OKRUH OSTROVEM Ráno podnikneme výlet ke kráteru Diamond Head a vystoupíme na jeho vrchol (středně náročné) s nádhernými výhledy na město a jeho okolí. Poté vyrazíme na cestu podél pobřeží ostrova. Navštívíme Blowing Hole s explozemi mořské vody ve skalních dutinách, pláž Ehukai, unikátní vyhlídku Nu‘uanu Pali a nakonec i rozlehlou Sunset Beach, považovanou kvůli mohutným vlnám za skutečný ráj všech surfařů. Pochopitelně zastavíme i na jídlo v některé z mnoha krevetích farem. Budete překvapeni, kolik tváří Oahu nabízí. Nocleh na Oahu.
4. den OSTROV KAUAI Transfer na letiště v Honolulu, přelet na ostrov Kauai. Přesun do hotelu, ubytování. Následuje volný program na pláži a relaxace. Nocleh na ostově Kauai.
5. den KAUAI: WAIMEA CANYON Putování úchvatnou přírodou ostrova, který charakterizují strmé útesy s koberci deštných pralesů, dramatické pobřeží a široké pláže. Nevšední zážitek přinese návštěva gigantické strže Waimea Canyon (výška 900 m, délka 16 km), právem přezdívané Velký kaňon Pacifiku a také zastávka u překrásné vyhlídky ve SP Kokee. Nocleh na Kauai.
6. den KAUAI: KALALAU Dnes vyrazíme na sever do SP Haeana, odkud podnikneme nenáročný pěší výlet Kalalau Trail po jedné z nejmalebnějších částí ostrova. Scenerie deštného pralesa s výhledy na oceán podél stezky jsou doslova omračující. Ve zbytku dne možnost vstřebat tento skvost čarující přírody z kabiny vrtulníku. Nocleh na Kauai.
7. den OSTROV BIG ISLAND Transfer na letiště a přelet na největší ostrov havajského souostroví Big Island. Přesun do hotelu, ubytování, osobní volno. Nocleh na Big Island.
8. den BIG ISLAND: MAUNA KEA Pobyt u moře si můžeme zpestřit výletem na vrchol nejvyšší hory Havajských ostrovů – sopku Mauna Kea (4 205 m), případně vyčkat do západu slunce (fakultativně). Mimochodem, kdyby se Mauna Kea vynořila nad hladinu oceánu, byla by s výškou 10 km suverénně nejvyšší horou světa. Nocleh na Big Island.
9. den BIG ISLAND: OKRUH OSTROVEM Celodenní putování ostrovem poskytne příležitosti k pořízení unikátních snímků tropické přírody a sopečných formací ostrova. Navštívíme NP Volcanoes, kde sopečná činnost zdaleka neutichla. Pokud čas dovolí, učiníme krátkou zastávku ve vesnici Pu’uhonua Honaunau na břehu Pacifiku nebo případně den završíme výpravným letem helikoptérou nad činnými vulkány Kilauea! Nocleh na ostrově Big Island.
10. den OSTROV MAUI Dopoledne transfer na letiště, přelet na ostrov Maui, ubytování, volný program případně návštěva sopečné rezervace Iao Valley. Nocleh na ostrově Maui.
11. den MAUI: NP HALEAKALA Dnes podnikneme výlet do vysokohorské rezervace Haleakala NP. Doporučujeme vyrazit brzy ráno, abychom zastihli vrchol ještě před rozedněním. Pohled na vycházející slunce a temné sopečné kužely hlazené měkkým ranním světlem patří k zážitkům na celý život. Cestou zpět návštěva půvabné Lahainy s řadou historických budov. Nocleh na Maui.
12. den MAUI: HANA Do města Hana se vydáme proslulou „heavenly", klikatou cestou lemovanou kvetoucí tropickou vegetací, vodopády a dramatickým pobřeží oblasti poloostrava Keanae. V rezervaci Waianapanapa se vykoupeme na pláži s černým pískem a projdeme po lávových útesech s jeskyněmi a skalním obloukem. K tomu přidejme průjezd lávovými svahy Haleakaly s vyhlídkami na oceán, místní speciality či banánový chléb a o den “na který se nezapomíná” je postaráno.
13. den MAUI: OCEÁN A RELAXACE Volný program u oceánu, případně výlet na některou z romantických pláží ostrova, lekci surfu, plavbu či tradiční havajskou večeri Luau. Nocleh.
14. den ODLET DO PRAHY Transfer na letiště a odlet.
15. den CESTA DO PRAHY Přestup na letišti na západním pobřeží USA a odlet do Evropy a Prahy.
16. den PŘÍLET DO PRAHY LAHAIANA:KRUTÉ SLUNCE Lahaina, původně velrybářská osada, později metropole Havajského království, si navzdory pokročilému turismu zachovává ráz klidu a pohody a koloritu života havajských domorodců. Velryby jsou zde stále k vidění, neboť k pobřeží Lahainy míří pravidelně přezimovat. Městečko leží na západním břehu ostrova Maui, mezi Auau Channel a pohořím Mauna Kahalawai v místě, kde “slunce chodí spát”. Lahainu nazývají Havajci jako Lele – v překladu kruté slunce. Přezdívku si vysloužila díky horkým slunečným dnům s minimálním množstvím dešťových srážek. Pobřeží Lahainy je lemováno dřevěnými rybářskými domky, plachetnicemi a kokosovými palmami. Za návštěvu rozhodně stojí banánovníkový park, kde se nachází „old banyan tree“ – banyán (fíkovník) s výškou 20 m a rozpětím více než 60 m. Byl zde zasazen již v roce 1873 u příležitosti 50. výročí příchodu evropských misionářů. CENA ZÁJEZDU ZAHRNUJE: leteckou přepravu a letištní taxy 13x ubytování kategorie 3* a 4* doprava vozy či mikrobusy vstupy do národních parků služby českého průvodce NAVÍC V CENĚ vstup na památník křižníku Arizona v Pearl Harbor

Cena nezahrnuje: - fakultativní vstupy a výlety - stravování a spropitné - vstupní autorizaci ESTA(na vyžádání v CK) Hlavní zavazadlo může být v rámci přeletů mezi jednotlivými ostrovy zpoplatněno částkou 10-30 USD.

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter