phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Gotthardskou drahou k horským velikánům (old)

Výhody nabídky

  • NOVINKA 2018
  • doporučujeme nejen milovníkům železnice
  • v programu průjezd nejdelším tunelem na světě - 57 km!

Gotthardskou drahou k horským velikánům (old) Kód: 8711

PLN
Itaka

Gotthardskou drahou k horským velikánům (old) Kód: 8711 Švýcarsko

Luzern / Pilatus / Stanserhorn / Lugano /

Popis nabídky


1. den: Odjezd ranním rychlíkem z Prahy v časných ranních hodinách přes Tábor a České Budějovice do Lince, odkud podle možností soupravou Railjet pokračujeme na švýcarské území a do místa ubytování v oblasti Erstfeldu. Večeře. Nocleh.
2. den: Dnes pojedeme do Luzernu, odkud vyjedeme na lanovkou na slavný vrcholek Pilatus do výšky přes 2000 m. Zde se můžeme vydat nenáročnou cestou na dvě zajímavé vyhlídky, či se jen kochat nádhernými horskými sceneriemi. V odpoledních hodinách sjedeme nejstrmější ozubnicovou drahou na světě, která překonává klesání 48% do Alpnachstadu , odkud pokračujeme červenobílými vagónky Centralbahn přes Hergiswill do městečka Stans, odkud vyjedeme napřed pozemní lanovkou na mezistanici a dále pak patrovou kabinou lanovky Cabriolet, jejíž horní kabina je otevřena, na vyhlídku Stanserhorn, po návratu krátká prohlídka Luzernu se slavným Kapličkovým mostem a pak se již vracíme zpět do místa ubytování. Večeře. Nocleh.
3. den: Po snídani podjedeme hlavní hřeben Alpnejdelším tunelem na světě, skoro 57 km dlouhým Gotthard Basistunelem a pokračujeme do Lugana. Odtud nás úzkorozchodná trať dopraví do Ponte Tresa a dále pak pokračujeme panoramatickou jízdou lodí po Lago Lugano zpět do Lugana. Možnost výjezdu lanovkou na vyhlídku Monte San Salvatore. Během návštěvy města jistě nevynecháme příležitost k návštěvě chrámu P. Marie, kde se nachází zajímavá freska "Poslední večeře" od Bernarda Luiniho, žáka slavného Leonarda da Vinci. Město však nabízí i řadu dalších zajímavostí a památek. Návrat zpět slavnou Gotthardskou drahou, která prochází pod stejnojmenným průsmykem 14,8 km dlouhým tunelem z roku 1882 zpět do místa ubytování. Večeře. Nocleh.
4. den: Po snídani pojedeme trasou slavného Voralpen-Expressu přes St. Gallen a kolem Bregenzu do Mnichova a dále přes Plzeň zpět do Prahy. Příjezd ve večerních hodinách.

• železniční jízdenku Praha – Švýcarsko - Praha • 4 denní skupinový Swiss Travel Pass • 3 noclehy v hotelu kat. ** ibisy s polopenzí • služby průvodce • pojištění dle zákona č.159/99 Sb.

Fakultativní služby: • příplatek za jednolůžkový pokoj 2290 Kč Informace: Swiss Travel Pass garantuje přepravu zdarma v síti SBB a některých lokálních drahách, MHD v některých městech a lodní dopravu na některých jezerech. Na privátních či poloprivátních drahách je garantována pouze sleva. V případě uzávěry horských průsmyků, omezení provozu některých lanovek nebo dalších neovlivnitelných skutečností změna programu vyhrazena. Vzhledem k přestupům a nutnému přenášení zavazadel není zájezd vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí. Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 12 osob. Cena nezahrnuje: • vstupy, úschovny zavazadel

Informace o regionu

Švýcarsko

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter