phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Prodloužený víkend v Barceloně OLD

Výhody nabídky

  • návštěva katalánské metropole za dobrou cenu
  • atraktivní pěší okruh s průvodcem v ceně
  • výhodné letové časy

Prodloužený víkend v Barceloně OLD Kód: 4779

PLN
Itaka

Prodloužený víkend v Barceloně OLD Kód: 4779 Španělsko

Odlet z Prahy, trasa letu: Praha - Barcelona - Praha.

Popis nabídky


1. den: Odlet z Prahy do Barcelony v poledních hodinách, transfer do hotelu, ubytování, volno, nocleh.
2. den: Snídaně, polodenní pěší prohlídka po Barceloně s průvodcem, během které uvidíte nejzajímavější místa této katalánské metropole, mj. světoznámou katedrálu Sagrada Familia, náměstí Plaza Cataluňa, pěší promenádu Las Ramblas, po které dojdete až k pomníku Kryštofa Kolumba nebo Gotickou čtvrť s katedrálou Sv. Eulálie. Po prohlídce města následuje volno, které lze využít k další procházce po městě, k návštěvě fotbalového stadionu a Muzea fotbalového klubu FC Barcelona, k nákupům nebo k návštěvě jedinečného mořského akvária. Nocleh v hotelu.
3. den: Snídaně, individuální volno. Dopoledne možnost polodenního výletu autokarem na nejvýznamnější poutní místo Katalánska - horský klášter Montserrat, prohlídka mj. katedrála, křížová cesta, Svatá jeskyně. V klášteře je uložena tzv. Černá madona, patronka Katalánska. Odpoledne možnost okružní projížďky městem, kdy mj. navštívíte Gaudího park Guell (vstup za poplatek), z autokaru uvidíte Gaudího domy La Pedrera a Casa Battló, dojedete na vyhlídkový vrch Montjuic, ze kterého můžete obdivovat Barcelonu z ptačí perspektivy a vrátíte se zpět do přístavu, kde je výlet zakončen. Nocleh v hotelu.
4. den: Snídaně, volno v závislosti na letovém řádu, transfer na letiště a odlet zpět do Prahy.

* leteckou přepravu Praha - Barcelona - Praha včetně tax a příplatků * 3 noclehy se snídaní v hotelu *** * transfer z letiště do hotelu a zpět * služby průvodce * polodenní pěší prohlídku Barcelony * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 20 osob. Vstupy do objektů a památek při prohlídkách nejsou součástí ceny. Minimální počet účastníků pro realizaci fakult. výletů je 15 osob. Doporučujeme počítat s částkou cca 50,- EUR na vstupy. Změna programu a letového řádu dle aktuální situace vyhrazena. Cena nezahrnuje: * povinný turistický poplatek v Katalánsku (platba na místě po příjezdu do hotelu, orientační cena cca 0,50 EUR/osoba/den; děti do 16 let tuto taxu neplatí)

Informace o regionu

Španělsko

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter