phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Krásy Katalánska s pobytem u moře

Výhody nabídky

Krásy Katalánska s pobytem u moře Kód: 4795

PLN
Itaka

Krásy Katalánska s pobytem u moře Kód: 4795 Španělsko / Costa Brava

Costa Brava | Barcelona | Montserrat | Besalú | Figueres | Barcelona

Zájezd s kombinovanou dopravou autokar/ letadlo.
Trasa autokaru: Praha - Beroun - Plzeň - Svatá Kateřina (Rozvadov).

Možnost nástupu/výstupu pro svoz z Moravy: Opava, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Olomouc, Prostějov, Brno, Jihlava - platí pro cestu tam dne 3. 6. (program A) a pro cestu zpět dne 27. 9.(program B).

Popis nabídky

PROGRAM ZÁJEZDU A: (cesta tam autokarem, zpět letadlem)
1. den: Odjezd z ČR dle nástupních míst nonstop přes Německo a Francii.
2. den: V dopoledních hodinách příjezd na pobřeží Costa Brava/Costa Maresme, ubytování v hotelu, volno, večeře a nocleh.
3. den: Snídaně, celodenní výlet do katalánské metropole Barcelony - prohlídka města (mj. Gotická čtvrť s katedrálou sv. Eulálie, pěší zóna Las Ramblas, vrch Montjuic, památky architekta Antonia Gaudího, exteriéry světoznámého chrámu Sagrada Familia, domy La Pedrera a Casa Batlló, park Güell), volno s možností návštěvy mořského akvária, návrat zpět do hotelu, večeře a nocleh.
4. den: Snídaně, volno s možností koupání nebo zakoupení fakultativních výletů (mj. výlet lodí po pobřeží, botanická zahrada, Marineland), večeře a nocleh.
5. den: Po snídani odjezd na celodenní výlet na horský klášter Montserrat - nejvýznamnější poutní místo Katalánska, během kterého navštívíte jeden z nejproslulejších benediktinských klášterů, ve kterém sídlí hudební konzervatoř, jejíž dětský chlapecký sbor Escolania má velkou tradici. Můžete si mj. prohlédnout katedrálu, Křížovou cestu, Svatou jeskyni nebo baziliku, ve které je uložena Černá madona, patronka Katalánska, a dále ochutnat některý z místních likérů. Návrat do hotelu, večeře a nocleh.
6. den: Snídaně, volno a koupání, možnost návštěvy večerního představení flamenca, večeře a nocleh.
7. den: Po snídani odjezd na celodenní výlet; dopoledne krátká zastávka ve středověkém městečku Besalú s románskými kostely, náměstím Plaza Mayor a bazilikou. Pokračování do města Figueres, kde lze navštívit Muzeum Salvadora Dalího (Teatro-Museo Dalí), druhé nejnavštěvovanější španělské muzeum. Odpoledne pokračování do Gerony, historického centra Katalánska s jednou z nejzachovalejších středověkých židovských čtvrtí, kouzelnými středověkými hradbami a krásnými románskými kostely, prohlídka města (mj. katedrála, arabské lázně, Staré město). Návrat zpět do hotelu, večeře a nocleh.
8. den: Snídaně, volno na pobřeží v závislosti na letovém řádu, transfer na letiště Barcelona a odlet do Prahy. PROGRAM ZÁJEZDU B: (cesta tam letadlem, zpět autokarem)
1. den: Odlet z Prahy do Španělska na letiště Barcelona, transfer na pobřeží Costa Brava/ Costa Maresme, ubytování v hotelu, večeře a nocleh.
2. den: Snídaně, volno s možností koupání nebo zakoupení fakultativních výletů (mj. výlet lodí po pobřeží, botanická zahrada, Marineland), večeře a nocleh.
3. den: Snídaně, celodenní výlet do kata lánské metropole Barcelony - prohlídka města (mj. Gotická čtvrť s katedrálou sv. Eulálie, pěší zóna Las Ramblas, vrch Montjuic, památky architekta Antonia Gaudího – exteriéry světoznámého chrámu Sagrada Familia, domy La Pedrera a Casa Batlló, park Güell), volno s možností návštěvy mořského akvária, návrat zpět do hotelu, večeře a nocleh.
4. den: Snídaně, volno a koupání, možnost návštěvy večerního představení flamenca, večeře a nocleh.
5. den: Po snídani odjezd na celodenní výlet na horský klášter Montserrat - nejvýznamnější poutní místo Katalánska, během kterého navštívíte jeden z nejproslulejších benediktinských klášterů, ve kterém sídlí hudební konzervatoř, jejíž dětský chlapecký sbor Escolania má velkou tradici. Můžete si mj. prohlédnout katedrálu, Křížovou cestu, Svatou jeskyni nebo baziliku, ve které je uložena Černá madona, patronka Katalánska, a dále ochutnat některý z místních likérů. Návrat do hotelu, večeře a nocleh.
6. den: Po snídani odjezd na celodenní výlet; dopoledne krátká zastávka ve stře dověkém městečku Besalú s románskými kostely, náměstím Plaza Mayor a bazilikou. Pokračování do města Figueres, kde můžete navštívit Muzeum Salvadora Dalího (Teatro-Museo Dalí), druhé nejnavštěvovanější španělské muzeum. Od poledne pokračování do Gerony, historického centra Kata lánska s jednou z nejzachovalejších středověkých židovských čtvrtí, kouzelnými stře do věkými hradbami a krásnými románskými kostely, prohlídka města (mj. katedrála, arabské lázně, Staré město). Návrat zpět do hotelu, večeře a nocleh.
7. den: Snídaně, volno a odpoledne odjezd nonstop přes Francii a Německo do ČR.
8. den: Plánovaný příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

Cena zahrnuje (Program A): • 6 noclehů v hotelu *** s polopenzí dle programu • cestu z ČR do Španělska a během programu zájezdu luxusním autokarem • leteckou dopravu Barcelona - Praha v turistické třídě včetně tax a příplatků • transfer z hotelu na letiště při odletu • prohlídky dle programu (bez vstupů) • služby průvodce • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. Fakultativní služby (Program A): • příplatek za jednolůžkový pokoj 2 590 Kč Cestovní pojištění: Více informací a cena viz str. 7. Naše tipy: • návštěva nejzajímavějších míst Katalánska • kombinovaná doprava • velice dobrá cena Cena zahrnuje (Program B): • 6 noclehů v hotelu *** s polopenzí dle programu • leteckou dopravu Praha - Barcelona v turistické třídě včetně tax a příplatků • transfer z letiště do hotelu při příletu • cestu po trase zájezdu a ze Španělska do ČR luxusním autokarem • prohlídky dle programu (bez vstupů) • služby průvodce • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. Fakultativní služby (Program B): • příplatek za jednolůžkový pokoj 2 590 Kč Cestovní pojištění: Více informací a cena viz str. 7.

Informace: INFORMACE (platí pro oba programy na této dvoustraně): -Ubytování je zajištěno na pobřeží Costa Brava/Costa Maresme v hotelu *** v pokojích typu 2+1 s příslušenstvím. - Nabídka fakultativních výletů na místě u průvodce. - Vstupy do objektů a památek při prohlídkách nejsou součástí ceny. - Doporučujeme počítat s částkou cca 60 EUR na vstupy. - Pro vstup na Gibraltar je nutný platný cestovní pas. - Při ubytování na Costa Bravě je nutno uhradit´turistický poplatek ve výši cca 0,50 EUR/ osoba/den. - Minimální počet účastníků pro realizaci¨zájezdu je 25 osob. -Svoz po trase z Moravy je realizován při minimálním počtu 16 osob. - Změna programu dle aktuální situace vyhrazena.

Informace o regionu

Španělsko — Costa Brava

Předpověď počasí

Aktuální počasí – Costa Brava

Dnes
11°C 19°C
Vítr:
20.9 km/h
Východ: 06:38
Západ: 19:11
Tlak: 1001 hPa
Srážky: 0,1 mm
Zítra
12°C 19°C
Vítr:
13.5 km/h
Východ: 06:36
Západ: 19:12
Tlak: 1000 hPa
Srážky: 0,0 mm
Pozítří
9°C 17°C
Vítr:
14.1 km/h
Východ: 06:35
Západ: 19:13
Tlak: 1001 hPa
Srážky: 2,4 mm
31.03.2024
12°C 17°C
Vítr:
21.1 km/h
Východ: 07:33
Západ: 20:14
Tlak: 1001 hPa
Srážky: 14,2 mm
01.04.2024
8°C 18°C
Vítr:
15.6 km/h
Východ: 07:31
Západ: 20:15
Tlak: 1008 hPa
Srážky: 0,0 mm
02.04.2024
7°C 18°C
Vítr:
8.7 km/h
Východ: 07:30
Západ: 20:16
Tlak: 1013 hPa
Srážky: 0,0 mm
03.04.2024
10°C 19°C
Vítr:
10.9 km/h
Východ: 07:28
Západ: 20:17
Tlak: 1012 hPa
Srážky: 0,2 mm

Archivní data počasí – Costa Brava

Jaké bude počasí během Vaší dovolené? Zkontrolujte archivní data počasí.

Zdroj: Meteogroup Logo

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter