phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Kouzlo vánočního Holandska

Výhody nabídky

Kouzlo vánočního Holandska Kód: 8205

PLN
Itaka

Kouzlo vánočního Holandska Kód: 8205 Nizozemsko

Popis nabídky


1.den:
V ranních hodinách odlet do Amsterdamu. Individuální volno nebo výlet vlakem do hl. města Den Haag, kde si uděláme krátkou procházku historickou částí města. Uvidíme například Binnenhof, Buitenho, palác královny či Mauritshuis s královskou sbírkou obrazů.Volno ve vánočně laděném centru města. Návrat do Amsterdamu, ubytování v hotelu. Nocleh.


2.den:
Po snídani společný odjezd do centra Amsterdamu. Prohlídka města s průvodcem, během níž se seznámíme se všemi zajímavostmi např. uvidíme budovu Královského paláce, náměstí Dam, Nový kostel, květinový trh Singel, Museumsplein, kde se nachází Rijksmuseum, muzeum Van Gogha. Neobyčejnou atmosféru slibuje večerní osvětlení historické části města, kde probíhá již tradičně Festival světel. Individuální návrat do hotelu. Nocleh.


3.den:
Po snídani individuální program nebo společný výlet do Zaanse Schans, zajímavého skanzenu s větrnými mlýny, kde se seznámíme s tradiční výrobou dřeváků a také sýrů. Po návratu do Amsterdamu možnost fakultativní projížďky po grachtech. V podvečerních hodinách odjezd na letiště a odlet do Prahy.

• 2 noclehy se snídaní v hotelu kat. 3 ibisy v Amsterdamu • leteckou dopravu v turistické třídě vč. tax a příplatků Praha - Amsterdam – Praha • služby průvodce • pojištění dle zákona č. 159/99 Sb.

Fakultativní služby: *příplatek za jednolůžkový pokoj 2290 Kč *vstupenka na Festival světel640 Kč Informace: Změna programu a programových dnů dle aktuální situace vyhrazena.Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 16 osob. Cena nezahrnuje: vstupy do muzeí a jiných objektů ani náklady na použití místní dopravy.

Informace o regionu

Nizozemsko

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter