phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Národní parky západní Kanady

Výhody nabídky

Národní parky západní Kanady Kód: 5081

PLN
Itaka

Národní parky západní Kanady Kód: 5081 Kanada

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY Odlet z Prahy do Calgary. Po příletu transfer do hotelu, ubytování, volný program ve městě. Nocleh v Calgary.
2. den CALGARY – BANFF Dopoledne prohlídka města. Pak přejezd do městečka Banff s možností výletu lanovkou na Sulfur Mt., koupání v termálních pramenech (obojí fakultativně), případně čerpání jiné aktivity. Pěší výlet s vyhlídkami nad údolím řeky Bow. Také navštívíme místo, kde se zrodil kanadský systém národních parků. Nocleh v Banff.
3. den NP YOHO Návštěva Národního parku Yoho. V rezervaci navštívíme Smaragdové jezírko, vodopády Takakkaw či spirálové tunely pod Průsmykem kopajícího koně. Odpoledne návrat zpět do Banff, nocleh.
4. den NP BANFF – LAKE LOUISE Putování Národním parkem Banff. Zvlášť nezapomenutelná je vyhlídka na inkoustovou modř hladiny jezera Lake Peyto. Rovněž navštívíme překrásná jezera Louise a Moraine. Příjezd do oblasti Saskatchewan River Crossing. Možnost pěšího výletu k vyhlídce na řeku Saskatchewan, ubytování, nocleh.
5. den NP JASPER – ATHABASKA Možnost jízdy speciálním vozidlem na ledovec Athabaska, jedno z šesti největších ramen mnohem většího ledovce Columbia Icefield. Athabaska je nejvíce navštěvovaným ledovcem Kanady. Pak cesta Národním parkem Jasper podél řeky Athabaska a Sunwapta po překrásné vysokohorské silnici se zastávkami u vodopádů. Příjezd do městečka Jasper, nocleh.
6. den NP JASPER – MALIGNE LAKE Návštěva jezera Pyramid Lake a jezera Maligne s možností výpravné plavby (fakult.). Odpoledne se vydáme lanovkou na vrchol hory Mt. Whistler s nádhernými výhledy na horské štíty Skalistých hor (fakult.). Večer volný program, nocleh ve městě.
7. den ROCKIES – CLEARWATER Příjezd a návštěva rezervace Mt. Robson s vyhlídkami na nejvyšší horu kanadských Skalistých hor – Rockies. Podnikneme pěší výlet k vodopádům Rearguard. Pak přejezd do městečka Clearwater, nocleh.
8. den HOPE - VANCOUVER Cestou do Vancouveru učiníme zastávku v městečku Hope s artefakty připomínajícími období zlaté horečky a kdysi rovněž významné centrum výnosného obchodu s kožešinami. Zalesněné oblasti povodí řeky Frase posloužily coby kulisa k natočení akčního trháku Rambo. Příjezd do Vancouveru, volný program. Nocleh ve městě.
9. den VANCOUVER Prohlídka města, které řada opakovaných průzkumů veřejného mínění hodnotí jako jedno z nejkrásnějších na světě. Ve Vancouveru uvidíme čtvrť Gastown s parními hodinami, pitoreskní čínskou čtvrť, elegantní přístavní část či městský park Stanley, který svým střihem rozhodně nezapře britský původ. Večer volný program ve městě. Nocleh ve Vancouveru.
10. den ODLET DO PRAHY Dopoledne volný program v centru Vancouveru (možnost posledních nákupů). Odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.
11. den PŘÍLET DO PRAHY Přílet do Prahy, konec programu. Poznámka: trasa zájezdu je společná se zájezdem EXO 530 na západě Kanady.

• leteckou přepravu a letištní taxy • 9x ubytování kategorie 3* • doprava autobusy či mikrobusy • vstupy do národních parků • služby českého průvodce

Cena nezahrnuje: • fakultativní vstupy a výlety • stravování a spropitné - VSTUPNÍ AUTORIZACI ETA

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter