phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Islandská mozaika s Janem Burianem (OLD)

Výhody nabídky

Islandská mozaika s Janem Burianem (OLD) Kód: 8705

PLN
Itaka

Islandská mozaika s Janem Burianem (OLD) Kód: 8705 Island

Keflavík . Deildartunguhver . Hraunfossar . Barnafoss . Borgarnes .
Snaefellsnes . Arnarstapi . Stykkishólmur . Grábrók . Pingeyrar . Glaumbaer . Akureyri . Mývatn . Godafoss . Skútustadir . Dimmuborgir . Krafla . Víti .
Reykjavík . NP Tingvellir . Strokkur . Gullfoss . Kerid . Keflavík

Popis nabídky

1. den: odlet z Prahy do Keflavíku. Na cestě z Keflavíku do oblasti Borgarfjörduru zastávka u největších horkých pramenů na Islandu ¬Deildartunguhver (180 litrů vařící vody za vteřinu), kaskád vodopádů Hraunfossar tryskajících z lávového pole a divokého vodopádu Barnafoss. Nocleh v Borgarnes (2 noci). Možnost vykoupání v termálních lázních v blízkosti hotelu. Nocleh.
2. den: snídaně. V celodenním výletu po poloostrově Snaefellsnes nebude chybět cesta kolem slavného ledovce Snaefellsjökull, procházka po kouzelné černé pláži a vyprávění o skřítcích a trollech ukrytých ve zvláštních lávových útvarech a kamenech tohoto podivuhodného místa, ptačí útesy Arnarstapi, městečko Stykkishólmur i půvabný dřevěný kostelík Budir. Nocleh.
3. den: snídaně. Kráter Grábrók, z jehož vrcholku je velkolepý výhled na okolní lávová pole, unikátní kostel v Pingeyrar a skanzen Glaumbaer jsou jen některá ze zajímavých míst na cestě do „metropole" severního Islandu Akureyri s nejsevernější botanickou zahradou na světě, moderním kostelem a zajímavou starou částí města. Nocleh.
4. den: snídaně. Celodenní výlet do oblasti jezera Mývatn známé fantastickými vulkanickými formacemi a geotermální aktivitou. Pohled na „Boží vodopád" Godafoss, procházka kolem pseudokráterů ve Skútustadir, lávový labyrint ¬Dimmuborgir a sopečná oblast Krafla s kráterem Víti (Peklo) patří k místům, na jejichž návštěvu se nezapomíná. Večer přelet do Reykjavíku. Nocleh.
5. den: snídaně. Okružní jízda nejzajímavějšími místy Reykjavíku. Výlet po trase "Zlatého islandského trojúhelníku" povede do NP Tingvellir, kde byl v r. 930 založen první demokratický parlament světa, do geotermální oblasti gejzírů s úchvatnou podívanou na famózní gejzír ¬Strokkur a k vodopádům Gullfoss, považovaným za nejkrásnější na ostrově. Zastávka v kráteru Kerid. V podvečer transfer na letiště v Keflavíku. Odlet do Prahy.
6. den: Přílet po půlnoci do Prahy.

leteckou přepravu Praha - Keflavík - Praha • přelet Akureyri - Reykjavík • dopravu na Islandu dle programu • 4 noci v hotelech ve 2lůžkových pokojích s příslušenstvím • 4 snídaně • služby průvodce • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Informace: Zájezd je pořádán s partnerskou CK Firo tour. Na vyžádání jsou další zájezdy na Island s cestovatelem Janem Burianem. Cena nezahrnuje: 1lůžkový pokoj (5 990 Kč) • vstupy

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter