phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Kodaň v době adventu

Výhody nabídky

Kodaň v době adventu Kód: 8226

PLN
Itaka

Kodaň v době adventu Kód: 8226 Dánsko

Popis nabídky


1.den:
Odlet v ranních hodinách do Kodaně. Naši návštěvu zahájíme u radnice poblíž zábavního parku Tivoli s vánočním trhem a pravou severskou vánoční atmosférou, dále projdeme po pěší zóně Stroget, nejdelší pěší zóně v Evropě. Dojdeme až na největší kodaňské náměstí Kogens Nytorv s monumentální budovou Královské opery, odkud budeme pokračovat k pitoresknímu přístavu Nyhavn, kde je možno podniknout vyhlídkovou plavbu lodí kolem historické části města či strávit příjemné chvíle na vánočním trhu. Zastavíme se i u královského paláce Amalienborg, dále se projdeme po nábřeží a přes zajímavý park k symbolu tohoto města, sošce Andersenovy Malé Mořské víly. Pro milovníky večerní zábavy je možné vychutnat zajímavou atmosféru města a posedět v některé z četných kavárniček či pivnic, které kypí společenským životem. Nocleh.


2.den:
Po snídani možnost navštívit slavné město Roskilde, kde najdeme např. zajímavé Muzeum vikinských lodí a v místní monumentální katedrále hrobky dánských králů. Další možností výletu je slavný zámek Kronborg u Helsingoru, kde se v parku nachází údajný Hamletův hrob. Samotná Kodaň nám nabízí návštěvu zámku Rosenborg s nádhernými interiéry, kde jsou uloženy i dánské korunovační klenoty, či Národní muzeum. Nocleh.


3. den:
Snídaně, zavazadla si ponecháme v hotelu a volný den využijeme k dalšímu poznávání. V podvečerních hodinách transfer na letiště a následný odlet do Prahy.

• leteckou dopravu Praha – Kodaň a zpět • transfer z letiště do hotelu a zpět, průvodce • 2 noclehy v hotelukat. 2 ibisy se snídaní • zák. pojištění dle zák. č.159/1999 Sb.

Fakultativní služby: • příplatek na jednolůžkový pokoj Informace: Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 12 osob. Cena nezahrnuje:

  • vstupy do muzeí a jiných objektů ani náklady na použití místní dopravy. Změna programu a programových dnů dle aktuální situace vyhrazena.

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter