phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Malý okruh Čínou

Výhody nabídky

Malý okruh Čínou Kód: 7209

PLN
Itaka

Malý okruh Čínou Kód: 7209 Čína

Peking | Velká čínská zeď

Popis nabídky


1. den: Odlet s přestupem do Pekingu.

2. den: Přílet do Pekingu. Transfer do hotelu, ubytování. Večer individuální volno na procházku městem či odpočinek.

3. den: Snídaně. Peking, celodenní prohlídka největšího náměstí na světě Tchien-anmen - náměstí Nebeského klidu o rozloze 44 hektarů. Po obědě procházka parkem Pej-chaj s prohlídkou pagody, postaveném na ostrově uprostřed laguny. Procházka po Wang-fu-ting Road, nejrušnější třídy moderního centra Pekingu s obchodními domy.

4. den: Snídaně. Peking, celodenní prohlídka Zakázaného města - sídla panovníků dynastie Ming a Čching. V tomto rozlehlém císařském komplexu vládlo 24 panovníků po více než 500 let celé Čínské říši. Zakázané město bývá též nazýváno největším kulturním muzeem Číny, během vlády všech císařů bylo nepřístupné veřejnosti. Oběd v tradiční čínské restauraci. Odpoledne prohlídka Chrámu nebes, postaveného již v roce 1420. V tomto rozsáhlém chrámu panovníci dynastie Ming a Čching pořádali modlitební obřady a rituály. Večer fakultativně návštěva akrobatické show.

5. den: Snídaně. Dopoledne prohlídka lamaistického kláštera. Jeho pět hlavních síní ztělesňuje slohovou směsici chánských, mongolských a tibetských prvků. Oběd v typické čínské restauraci. Odpoledne prohlídka Konfuciova chrámu, zakladatele konfucianismu, který je v Číně dodnes velice uznávaným filozofickým směrem. Večer pro zájemce fakultativně návštěva pekingské opery.

6. den: Snídaně. Celodenní výlet k Velké čínské zdi, jež se rozpíná v délce více než 6.000 km. Tato zeď, jež původně sloužila k obranným účelům proti invazi barbarů, se nachází zhruba 60 km severovýchodně od Pekingu. Oběd v tradiční čínské restauraci. Odpoledne prohlídka hrobky panovníků dynastie Ming (celkem 13 hrobek).

7. den: Snídaně. Peking, prohlídka Letního paláce, letního sídla císařů. Během své vlády zde císaři přebývali a odpočívali v rozlehlých zahradách. Prohlédnete si i známou Loď čistoty a klidu - Mramorovou loď císařovny Cch´-si z roku 1888. Oběd v tradiční čínské restauraci. Odpoledne přejezd do pekingské ZOO, kde uvidíte populární pandy, symbol Číny. Večer fakultativně ochutnávka místní speciality - pekingské kachny.

8. den: Snídaně. Peking, osobní volno na nákupy či fakultativní prohlídku dalších nenavštívených míst Pekingu.

9. den: Snídaně. Transfer na letiště a odlet zpět do Prahy. Přílet do Prahy ve večerních hodinách.

• leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
• 7 noclehů se snídaní v Pekingu v hotelu *** - ****
• program včetně transferů a vstupů
• stravování dle programu
• průvodce
• zák. pojištění dle zákona č. 159/99Sb.

Fakultativní služby: • vízum 2.500,- Kč, na požádání zajistíme Informace: Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 16 osob. Cena nezahrnuje: • fakultativní výlety nad rámec programu (Chu-tchung tour, akrobatická show, Pekingská opera, pekingská kachna, Voňavé hory - celkem cca 165,- USD)
• spropitné (místní personál, průvodce, řidič)

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter