phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Krásy Julských Alp s návštěvou Itálie

Výhody nabídky

  • ubytování na jednom místě
  • kombinace přírodních krás i historických památek
  • nevhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí

Krásy Julských Alp s návštěvou Itálie Kód: 7652

PLN
Itaka

Krásy Julských Alp s návštěvou Itálie Kód: 7652 Chorvatsko

Trasa 1 (4.5. - 9.5.2018): Opava, Ostrava, Frýdek Místek, Nový Jičín, Hranice na Moravě, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov.
Trasa 2 (25.9. - 30.9.2018): Plzeň, Rokycany, Beroun, Praha, Humpolec (dálnice), Jihlava (dálnice), Brno, Mikulov.

Popis nabídky


1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách po trase přes Rakousko do Slovinska, non stop se zdravotními přestávkami.
2. den: Příjezd k jezeru Bled, zastávka s možností návštěvy hradu. Procházka přírodním skvostem - roklinou Vintgar, dále pokračování k největšímu slovinskému jezeru Bohinj, krátký výstup k vodopádu Savica. V případě příznivého počasí výjezd lanovkou na Vogel (1 922 m), odkud se nabízí krásné výhledy na masivy Julských Alp s nejvyšší horou Slovinska Triglav (2 864 m). Pokračování na Istrii do městečka Umag, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu, večeře, nocleh.
3. den: Po snídani celodenní výlet do Itálie a Slovinska zahrnující krátkou prohlídku Terstu a významného sídla Habsburků - zámku Miramare a jeho překrásné zahrady. Pokračování do Slovinska, prohlídka unikátních Škocjanských jeskyní, labyrintu soutěsek, vodopádů a jezírek (zařazeno na seznam UNESCO). Večer návrat zpět do Umagu, večeře, nocleh.
4. den: Po snídani celodenní fakultativní výlet rychlolodí do Benátek. Den je také možno strávit relaxací a koupáním v moři nebo bazénu. Večeře, nocleh.
5. den: Po snídani odjezd Vipavskou vinnou stezkou do nejkrásnějších míst Julských Alp v Triglavském národním parku. Zastávka v městečku Kobarid s muzeem a krásným výhledem do okolí. Pokračování údolím řeky Soči, která je považována za jednu z nejkrásnějších v Evropě. Pokračování do průsmyku Vršič s výhledem na nejvyšší vrcholy Julských Alp a dále přes hlavní středisko zimních sportů Kranjska Gora do Rakouska.
6. den: Příjezd do ČR v ranních hodinách.

* dopravu autokarem po trase zájezdu * 3 noclehy v hotelu 4* s bufetovou polopenzí * doprovodného průvodce * pojištění dle zák. č. 159-99 Sb.

Informace: Orientační ceny vstupů a výletů v EUR: * lanovka na Vogel 14,- * vodopád Savica 4,- * soutěska Vintgar 4,- * Benátky lodí 60,- * jeskyně Škocjan 21,- * zámek Miramar 8,- Program zájezdu může být pozměněn v návaznosti na aktuální situaci či nepředvídatelné vlivy. Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 30 osob. Cena nezahrnuje: * vstupy a fakultativní výlet do Benátek, celkem cca 100 EUR

Informace o regionu

Chorvatsko

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter