phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Ledovce a národní parky Patagonie

Výhody nabídky

Ledovce a národní parky Patagonie Kód: 9044

PLN
Itaka

Ledovce a národní parky Patagonie Kód: 9044 Chile / Argentina

Santiago de Chile / Punta Arenas / Puerto Natales / N.P. Torres del Paine / pohoří Paine / N.P. Los Graciares - ledovec Perito Moreno / El Calafate

Popis nabídky


1. den:
Odlet z Prahy do Santiago de Chile. (s přestupem) Při dobrých časových možnostech prohlídka Madridu.


2. den:
Přílet a následná pěší prohlídka města plného kontrastů, uvidíme jak koloniální domy tak i moderní skleněné výškové budovy. Projdee se po Plaza de Armas, uvidíte katedrálu San Francisco či prezidenský palác La Moneda. Individuální volno. Nocleh.


3. den:
Po snídani odlet do Punta Arenas. Krátká prohlídka města. Za pozornost stojí vyhlídka Cerro Mirador La Cruz s pěkným výhledem na město či Magalhaesův průliv. Dále přejezd autokarem do Puerto Natales (250km) Ubytování a nocleh.


4. den:
Snídaně v hotelu. Výlet do národního parku Torres del Paine. Cestou návštěva jeskyně Milodon, kde byly objeveny zachovalé pozůstatky prehistorického býložravce, který žil před 12 000 lety. Odtud pokračujeme do národního parku, kterému dominují žulové pilíře 2800 m vysoké. Zde uvidíme mohutný vodopád Salto Grande mezi jezery Nordenskjöld a Pehoe.Oběd a procházka k vyhlídce na ledovec Grey s jeho impozantními ledovými krami. Ubytování a nocleh.


5. den:
Snídaně v hotelu. Individuální volno. Možnost vlastního poznávání národního parku Torres del Paine či organizovaných treků s naším průvodcem.


6. den:
Po snídani transfer do přístaviště a po řece Serrano plavba motorovým člunem s výhledy na velké ledové pole, pohoří Paine a ledovec Tyndall.Dále trek k ledovci Serrano, kde nás čeká stylový „patagonský oběd“.Návrat lodí do Puerto Natales. Nocleh.


7. den:
Snídaně a přejezd do Argentiny (320 km), kde budeme obdivovat modře zbarvený ledovec Perito Moreno v národním parku Los Graciares. Vzrušující je pravidelné odlamování kusů ledovce.
60 metrů vysoké masy ledovce padají do vody a způsobují malé přílivové vlny. Obědový balíček.Návrat do El Calafate. Individuální volno. Možnost návštěvy muzea Glaciarium, kde se můžete dozvědět více o ledovcích. Ubytování a nocleh.


8. den:
Snídaně v hotelu. Odjezd autokarem do Puerto Natales.Transfer do hotelu, ubytování, nocleh.


9. den:
Po snídani odlet do Santiaga de Chile a dále do Prahy. (s přestupem)


10. den:
Ve večerních hodinách přílet do Prahy.

• leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků (s přestupy) • místní přelety Santiago de Chile – Puerto Arenas a zpět včetně tax a příplatků • služby českého průvodce • pozemní dopravu minibusem či autokarem • 7 noclehů v hotelech *** se snídaní dle programu • 3 obědy či obědové balíčky • vstupy do národních parků • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Fakultativní služby: • přípl. za jednolůžkový pokoj17 590 Kč Informace: Minimální počet pro realizaci zájezdu 12 osob. Změna programu dle aktuální situace vyhrazena. Tento program není vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí! Informativní schůzka s průvodcem proběhne cca. 2 týdny před odletem. Cena nezahrnuje: • spropitné (místní personál, průvodce, řidič) • vstupy mimo program

Informace o regionu

Chile — Argentina

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter