phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Austrálie: Zlatý trojúhelník

Výhody nabídky

Austrálie: Zlatý trojúhelník Kód: 7234

PLN
Itaka

Austrálie: Zlatý trojúhelník Kód: 7234 Austrálie

Cairns| Velký bariérový útes | Ayers Rock |Sydney

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY
2. den LET NA TRASE
3. den PŘÍLET DO CAIRNS Přílet do Cairns, transfer do hotelu, ubytování. Prostor na odpočinek po dlouhém letu. Nocleh v Cairns či okolí.
4. den VELKÝ BARIÉROVÝ ÚTES Snídaně. Celodenní výlet na Velký bariérový útes – jenž je s délkou přes 2000 km největším korálovým systémem na světě. Jde o jedinou stavbu živých organismů na Zemi, kterou lze spatřit i z Měsíce. K plavbě patří možnost šnorchlování, přičemž oběd a půjčení brýlí s ploutvemi je v ceně. Nocleh v Cairns či okolí.
5. den CAIRNS Snídaně. Prostor pro odpočinek a relaxaci v přímořském městě. Zájemci však mohou podniknout celodenní výlet (fakultativně) do NP Daintree a Cape Tribulation, kde se mohutné katedrály deštných pralesů potkávají s oceánem. V ceně je přibližně hodinová plavba po řece Daintree River, prohlídka národního parku a oběd v místní restauraci. Nocleh v Cairns či okolí.
6. den CAIRNS – AYERS ROCK Snídaně. Transfer na letiště a přelet do Ayers Rock, ubytování. Odpoledne výlet k největšímu a nejslavnějšímu monolitu světa Ayers Rock – jazykem původních obyvatel Uluru. Výlet zakončíme se slenicí sektu pozorováním obrovité masy pískovce o výšce 348 m v překotné symfonii měnících se barev zapadajícího slunce. Nocleh v Ayers Rock.
7. den KATA TJUTA (OLGAS) – SYDNEY Brzy ráno zakusíme měkké světlo vycházejícího slunce u 30 gigantických kamenných dómů Kata Tjuta (Mnoho hlav) nebo také Olgas, které se nalézají cca 40 min. jízdy od Uluru. V okolí skalních masivů žijí unikátní rostliny a živočichové, kteří se dokonale přizpůsobili tvrdým podmínkám pouště. Transfer na letiště a odlet do Sydney. Ubytování, nocleh v Sydney.
8. den SYDNEY Po snídani následuje celodenní pěší prohlídka města, při níž se podíváme do přístavní čtvrti Circular Quay se světoznámou budovou opery a monumentálním mostem Harbour Bridge. Navštívíme rovněž nejstarší čtvrť města The Rocks, vyhlídkovou věž (vstup fakult.), Hyde Park a katedrálu svaté Marie. Nocleh v Sydney.
9. den SYDNEY: FEATHERDALE PARK Snídaně. Výlet do rezervace Featherdale Wildlife Park, kde se setkáte s ikonami australské zvířeny, jakými jsou klokan, koala, ježura, pštros emu či tasmánský čert. Na cestě zpět do Sydney zastávka u olympijského stadionu (LOH 2000). Odpoledne pak můžeme navštívit Opera House, muzeum výstavby Harbour Bridge, které se ukrývá v jednom z pilířů mostu, mořské akvárium a další zajímavostí Sydney (vstupy fakult.). Část prohlídky města podnikneme lodí (v ceně). Nocleh v Sydney.
10. den ODLET DO PRAHY Transfer na letiště, odlet do Prahy.
11. den PŘÍLET DO PRAHY MOŽNOST

PRODLOUŽENÍ CAIRNS – odpočinek na australské riviéře FIDŽI – pobyt na ostrovech snů o jižních mořích COOKOVY OSTROVY – návštěva tropického ráje

leteckou přepravu a letištní poplatky 7x nocleh kategorie 3* se snídaní dopravu autobusem, minibusem či vozem služby českého průvodce plavba k Velkému bariérovému útesu / oběd a šnorchlovací výbava zahrnuta odpolední výlet k Ayers Rock, ranní výlet k Olgas vstup do Featherdale Wildlife Parku, kde uvidíte všechna typická australská zvířata plavba v rámci prohlídky Sydney

Informace: • minimální počet pro realizaci zájezdu je 12 osob. Cena nezahrnuje: • fakultativní vstupy a výlety
• spropitné a stravování vyjma snídaní
• vízum do Austrálie (zajistí CK za 500,- Kč)

Informace o regionu

Austrálie

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter