phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Okruh Argentinou s Patagonií a vodopády Iguazú

Výhody nabídky

Okruh Argentinou s Patagonií a vodopády Iguazú Kód: 7387

PLN
Itaka

Okruh Argentinou s Patagonií a vodopády Iguazú Kód: 7387 Argentina

Buenos Aires /Patagonie – Ushuaia / n.p. Tierra del Fuego (Ohňová země) / El Calafate / n.p. Los Graciares- ledovec Perito Moreno / vodopády Iguazu

Popis nabídky


1.den:
 Odlet (s přestupy) z Prahy do Buenos Aires.


2. den:
 Přílet a následný transfer do hotelu. Polodenní prohlídka města během které jistě nevynecháme hlavní náměstí Plaza de Mayo s prezidentským palácem Casa Rosada, uvidíte metropolitní operu Teátro Colon či nejstarší rezidenční čtvrt v Buenos Aires, sídlo šlechty až do 19. století - San Telmo, dále přepychové čtvrti Recoleta a Palermo. Dále navštívíme i přístavní čtvrť La Boca, která láká návštěvníky přízračnými barevnými plechem potaženými domky, dříve čtvrť evropských přistěhovalců a nyní místních umělců. 
Večeře s představením argentinského tanga. Návrat do hotelu. Nocleh.


3. den:
 Snídaně. Celodenní výlet do Estancie Don Silvano s folklorním a Gaucho show. V ceně výletů též oběd, kde ochutnáme místní speciality. Možnost jízdy  na koni. Návrat do Buenos Aires. Nocleh.


4. den:
Snídaně. Polodenní výlet severně proti proudu do delty řeky Paraná,  kde poplujeme malými řekami a kanály a můžete si tak vychutnat přírodu v celé své kráse. Při zpáteční cestě do Buenos Aires také uvidíme předměstí Olivos,  La Lucila, Martinez a San Isidro. Odpoledne individuální volno, možnost návštěvy Muzea Evy Peron či výborného muzea výtvarného umění. Alternativně možnost celodenního výletu lodí do Colonia del Sacramento (Uruguay), které je pod patronací UNESCO. Nocleh.


5. den:
Po snídani transfer na letiště a přelet do “nejjižnějšího města na světě” – Ushuaia, města ležícícího na březích Beaglova kanálu. Ubytování. Nocleh.


6. den:
Snídaně. Dopoledne odjedeme do jediného národního parku na ostrově Tierra del Fuego (Ohňová země), který se nachází 12 km od Ushuaii na hranicích s Chile a neuvěřitelných 3063 km od Buenos Aires, kde se opravdu budete cítit “na konci světa”. V odpoledních hodinách poplujeme kanálem Beagle a budete obdivovat jedinečnou krajinu, pozorovat různé druhy ptáků a savců.  Návrat do hotelu a nocleh.


7. den:
Snídaně.  Během dne transfer na letiště a odlet do El Calafate.  Fakultativně Gaucho show s večeří na ranči 25 de mayo. Nocleh.


8. den:
Po snídani odjezd do národního parku Los Graciares, kde budeme obdivovat modře zbarvený ledovec Perito Moreno. Vrušující je pravidelné odlamování kusů ledovce. Masy 60 m vysokého ledovce padají do vody a způsobují malé přílivové vlny. V rámci výletu je též hodinová plavba po rameni Rico k jižní špičce ledovce. Návrat do El Calafate. Ubytování a nocleh.


9. den:
Snídaně. Dopoledne volno a v odpoledních hodinách vyjížďka na koních (2 hodiny) v oblasti Bahía Redonda, kde budeme pozorovat patagonskou step s výhledy na město El Calafate a jezero Argentino. Ochutnáte i typický místní nápoj maté. Návrat do hotelu, nocleh.


10. den.
Snídaně. Transfer na letiště v El Calafate a následný přelet do Puerto Iguazú (s přestupem v Buenos Aires). Transfer do hotelu, ubytování, nocleh.


11. den.
Snídaně. Polodenní návštěva vodopádů Iguazú, kde se po lávkách dostaneme téměř pod vodopády. Nezapomenutelným je především vodopád Garganta del Diablo (Ďáblovo hrdlo). Nocleh.


12. den:
Snídaně. Odpoledne přejezd do Brazílie k návštěvě vodopádů Iguazú (v portugalštině se nazývají Iguacu)  Procházkou subtropickým pralesem se dostaneme do samého centra parku. Zdejší vyhlídka naskýtá panoramatické výhledy na hřmící vodopády. Následný transfer na letiště Foz de Iguacu a odlet (s přestupy) do Prahy.


13. den:
V odpoledních hodinách přílet do Prahy.

• leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků (s přestupy) • místní přelety Buenos Aires– Ushuaia / Ushuaia- El Calafate / El Calafate-Puerto Iguazú / Foz de Iguacu – Sao Paulo včetně tax a příplatků • pozemní dopravu autem či minibusem • 10 noclehů v hotelech*** se snídanídle programu • večeři s představením argentinského tanga • služby českého a místního průvodce • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Fakultativní služby: • přípl. za jednolůžkový pokoj • Gaucho Show s večeří v El Calafate 2.990,- Kč • celodenní výlet do Colonia del Sacramento (Uruguay) 3.440,-Kč Informace: Minimální počet pro realizaci zájezdu 12 osob. Informativní schůzka s průvodcem proběhne cca. 2 týdny před odletem. Tento zájezd je možné uspořádat pro nezávislé cestovatele i v jiném termínu. Cena nezahrnuje: • spropitné (místní personál, průvodce, řidič) • vstupy cca. 100USD

Informace o regionu

Argentina

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter