phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

To nejlepší z Jižní Ameriky (Buenos Aires, Rio de Janeiro a vodopády Iguazú)

Výhody nabídky

To nejlepší z Jižní Ameriky (Buenos Aires, Rio de Janeiro a vodopády Iguazú) Kód: 7355

PLN
Itaka

To nejlepší z Jižní Ameriky (Buenos Aires, Rio de Janeiro a vodopády Iguazú) Kód: 7355 Argentina / Brazílie

Buenos Aires / vodopády Iguazu / Rio de Janeiro

Popis nabídky


1. den:
 Odlet (s přestupy) z Prahy do Buenos Aires.


2. den:
 Přílet a následný transfer do hotelu. Polodenní prohlídka města během které jistě nevynecháme hlavní náměstí Plaza de Mayo s prezidenským palácem Casa Rosada, uvidíte metropolitní operu Teátro Colon či nejstarší rezidenční čtvrt v Buenos Aires, sídlo šlechty až do 19. století - San Telmo, dále přepychové čtvrti Recoleta a Palermo. Dále navštívíme i přístavní čtvrť La Boca, která láká návštěvníky přízračnými barevnými plechem potaženými domky, dříve čtvrť evropských přistěhovalců a nyní místních umělců.  V
ečeře s představením argentinského tanga. Návrat do hotelu. Nocleh.


3. den:
 Snídaně. Celodenní výlet do Estancie Don Silvano s folklorním a Gaucho show. V ceně výletů též oběd, kde ochutnáme místní speciality. Možnost jízdy  na koni. Návrat do Buenos Aires. Nocleh.


4. den:
Po snídani odjedeme do přístavu a poplujeme k návštěvě Colonia del Sacramento (Uruguay), které je pod patronací UNESCO. Během prohlídky můžeme obdivovat historickou část města, dlážděné uličky, projdeme se po Plaza de Armas, kde stojí nejstarší kostel v Uruguai - kostel Iglesia Matriz z roku 1680. Nevynecháme ani starý přístav s majákem postavený v roce 1857 s pěkným výhledem na město a zátoku Río de la Plata.V odpoledních hodinách návrat do Buenos Aires. Nocleh


5. den:
Snídaně. Individuální volno.  Během dne transfer na letiště a přelet k vodopádům Iguazu. Ubytování. Nocleh.


6. den:
Snídaně. Polodenní výlet k vodopádům Iguazú na brazilské straně.(v portugalštině se nazývají Iguacu)  Procházkou subtropickým pralesem se dostaneme do samého centra parku. Zdejší vyhlídka naskýtá panoramatické výhledy na hřmící vodopády. Návrat do hotelu a nocleh.


7. den:
Snídaně.  Polodenní návštěva vodopádů z argentinské strany, kde se po lávkách dostaneme téměř pod vodopády s nezapomenutelným Garganta de Diablo (Ďáblovo hrdlo) Nocleh.


8. den:
Snídaně. Transfer na letiště do Foz do Iguacu a odlet (s přestupem) do Rio de Janeiro. Transfer do hotelu, ubytování, nocleh.


9. den:
Snídaně. Celodenní výlet. Nejprve odjedeme do čtvrti Cosme Velho a následně povrchovou lanovkou pod vrchol Cornovada. Zde na 710 metrů vysokém vrchu stojí symbol Rio de Jainera, 40 metrů vysoká socha Krista. Oběd. Odpoledne vystoupáme lanovkou na Pao de Azúcar - „Cukrovou homoli“ s nádherným výhledem na město a zátoku Guanabara. Nocleh.


10. den:
Snídaně. Individuální volno, koupání na pláži Copacabana či možnost účasti na dalších zajímavých fakultativních výletech.  Nocleh v Rio de Jainero.


11. den:
Snídaně. Individuální volno, možnost koupání na pláži Copacabana. Odpolední transfer a odlet (s přestupy) do Prahy.


12. den:
V odpoledních hodinách přílet do Prahy. 

• leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků (s přestupy) • místní přelety Buenos Aires– Puerto Iguazú // Foz de Iguacu – Rio de Janeirovčetně tax a příplatků • služby českého průvodce • pozemní dopravu autem či minibusem • 9 noclehů v hotelech kat. 3 ibisy se snídanídle programu • večeře s představením argentinského tanga • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Fakultativní služby: • přípl. za jednolůžkový pokoj14.990,- Kč • noční Rio de Jainero se sambou a večeří2.990,-Kč Informace: Minimální počet pro realizaci zájezdu 12 osob. Informativní schůzka s průvodcem proběhne cca. 2 týdny před odletem. Tento zájezd je možné uspořádat pro nezávislé cestovatele i v jiném termínu. Cena nezahrnuje: • spropitné (místní personál, průvodce, řidič) • vstupy cca. 100 USD

Informace o regionu

Argentina — Brazílie

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter