phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Eden Saas-Grund

Výhody nabídky

Hotel Eden Saas-Grund Kód: 8132

PLN
Itaka

Hotel Eden Saas-Grund Kód: 8132 Švýcarsko / Saas-Grund

Popis nabídky

Útulný hotel Eden se nachází v Saas-Grund s nadmořskou výškou 1560 m n.m.V objektu se nachází restaurace, která je velmi dobře líbila místní patrony a nabízí regionální kuchyni a vynikající Walliser speciality. Pokoje mají balkon s krásným výhledem na okolní hory. Kombinovaná sauna / samarium cca. CHF 15, pro 3-4 osoby,

Recepce, TV místnost, a společenská místnost s TV, internetový koutek: zdarma, WLAN: zdarma, výtah, parkoviště: zdarma (omezené možnosti), jídelna, restaurace s barem, terasa: závislé na počasí, nekuřácká.

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka nebo přistýlky) s vlastním příslušenstvím, TV, WLAN: zdarma, Trezor: zdarma, nekuřácké pokoje. Hotelové pokoje jsou umístěné v hlavní nebo vedlejší budově.

Polopenze, Welcome drink, snídaně formou bufetu, večeře (4 chody), tématické večery: 1 x týdně švýcarská kuchyně, všechny služby jsou na hlavním objektu.

Informace: Na místě se platí povinná pobytová taxa 7 CHF / den, děti od 6-15 let 3,50 CHF / den. Malá domácí zvířata za poplatek 6 CHF za noc.

Informace o regionu

Švýcarsko — Saas-Grund

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter