phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Club Cartago

Výhody nabídky

  • umístění v klidnější oblasti a přímo u pláže
  • program all inclusive v ceně
  • pokoje až pro 4 osoby
  • klimatizace na pokoji
  • doporučujeme pro rodiny s dětmi

Hotel Club Cartago Kód: 3849

PLN
Itaka

Hotel Club Cartago Kód: 3849 Španělsko / Ibiza / San Miguel

Popis nabídky

San Miguel

Větší samostatně stojící hotelový komplex s příjemnou atmosférou a kvalitními službami se skládá ze dvou budov s pokoji, Club Cartago a Club San Miguel, a nachází se v klidnější oblasti a přímo u pláže v krásném zálivu San Miguel. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie a zejména pro rodiny s dětmi.

Pěkná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v krásném zálivu přímo před hotelem, možnost pronajmutí lehátek a slunečníků (za poplatek).

Recepce, výtahy, bary na recepci, u bazénu a tapas bar, hotelová restaurace, čínská restaurace (součást all inclusive), WI-FI a internet (za poplatek), miniclub a dětské hřiště, obchod se suvenýry. Uprostřed komplexu je velká terasa se dvěma bazény a s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén.

Účelně zařízené pokoje s příslušenstvím a s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny telefonem, klimatizací, SAT TV, fénem, trezorem a ledničkou (oboje za poplatek) a balkonem s výhledem na mořskou stranu (na vyžádání a za příplatek), na bazén nebo do okolí.

Jednolůžkové a čtyřlůžkové pokoje jsou na vyžádání. Infant (dítě do 2 let) se započítává do maximální obsazenosti pokoje.

Program all inclusive mj. zahrnuje plnou penzi bufetovým způsobem, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, kávu, snack, zmrzlinu.

Stolní tenis, menší posilovna a sauna zdarma, billiard a tenisový kurt za poplatek, animační programy pro děti i dospělé.

Cena nezahrnuje: povinný turistický poplatek na Baleárských ostrovech (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 1,1 €/osoba/den pro hotely 1*, 2*, 3*; cca 1,65 €/osoba/den pro hotely 3*+, 4*; cca 2,20 €/osoba/den pro hotely 4*+, 5* dle oficiální kategorie hotelu). Děti do 16 let tuto taxu neplatí.

Informace o regionu

Španělsko — Ibiza — San Miguel

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter