phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Hawaii Ibiza

Výhody nabídky

  • výhodná poloha přímo u pláže
  • klidnější oblast
  • program all inclusive v ceně
  • kluby a diskotéky nedaleko
  • vhodné pro rodiny s dětmi

Hotel Hawaii Ibiza Kód: 3288

PLN
Itaka

Hotel Hawaii Ibiza Kód: 3288 Španělsko / Ibiza / San Antonio

Popis nabídky

San Antonio

Pěkný nově zrenovovaný hotel s příjemnou atmosférou a atraktivním umístěním přímo u pláže se nachází v klidnější oblasti na konci zálivu. Do centra střediska s obchody, restauracemi, bary a diskotékami, které se nachází cca 15 minut od hotelu, lze dojít pěšky po promenádě nebo dojet malou lodí (za poplatek). Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie i pro rodiny s dětmi.

Přímo před hotelem se nachází písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, možnost pronajmutí lehátek a slunečníků (za poplatek).

Recepce, výtahy, bar na recepci a u bazénu, hotelová restaurace, internet a WI-FI (za poplatek), miniclub. Uprostřed komplexu je terasa s bazénem a s lehátky zdarma, dětský bazén.

Prostorné moderně zařízené pokoje s příslušenstvím a s možností přistýlky jsou vybaveny telefonem, klimatizací, SAT TV, fénem, trezorem (za poplatek) a balkonem s výhledem na moře, na bazén nebo do okolí. Jednolůžkové pokoje nemají balkon.

Infant (dítě do 2 let) se započítává do maximální obsazenosti pokoje.

Program all inclusive mj. zahrnuje plnou penzi bufetovým způsobem, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, kávu, snack.

Billiard za poplatek, animační programy, možnost vodních sportů na pláži. Známé diskotéky Pacha, Amnesia a Privilege se nacházejí cca asi 15 km od hotelu (dostupné klubovými autobusy).

Cena nezahrnuje: povinný turistický poplatek na Baleárských ostrovech (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 1,1 €/osoba/den pro hotely 1*, 2*, 3*; cca 1,65 €/osoba/den pro hotely 3*+, 4*; cca 2,20 €/osoba/den pro hotely 4*+, 5* dle oficiální kategorie hotelu). Děti do 16 let tuto taxu neplatí.

Informace o regionu

Španělsko — Ibiza — San Antonio

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter