phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Krym

Výhody nabídky

Hotel Krym Kód: 7663

PLN
Itaka

Hotel Krym Kód: 7663 Slovensko / Trenčianské Teplice

Popis nabídky

Hotel Krym se nachází v centru lázeňského města Trenčianské Teplice, na pěší zóně, 200 metrů od vlakového a 400 metrů od autobusového nádraží. Město Trenčín s Trenčínským hradem leží 15 km odtud.

Hotel má kapacitu 290 lůžek v dvoulůžkových pokojích a apartmánech kategorie komfort a standard. Recepce je k dispozici nepřetržitě. V hotelu se nachází kosmetika, manikúra/pedikúra, kadeřnictví denní kavárna, noční bar, směnárna, stolní tenis, fitness centrum. V každém poschodí je pro klienty k dispozici sluneční terasa. Free Wi-Fi připojení,internet - pronájem zařízení 1 min / 0,04€. V hotelu je přímo dostupné lékařské vyšetření a léčebné a relaxační procedury, masáže a wellness procedury Hotel je propojený s nově otevřeným venkovním termálním bazénem Grand s teplotou vody 33-36 °C .Bazén je v provozu celoročně.

Standard – renovované pokoje bez balkonu. TV-sat, rádio, telefon, chladnička, WC, sprcha, trezor. Komfort – renovované pokoje s balkonem, TV-sat, rádio, telefon, chladnička, WC, sprcha. Na všech pokojích k dispozici koupací pláště. Pokoje pouze nekuřácké. Apartmány – renovované apartmány mají ložnici oddělenou od obývací části,TV-sat, rádio, telefon, chladnička, trezor, fén, WC, sprcha/vana

MINIRELAX - ubytování s polopenzí - 2 noci - lékařské prohlídky -vstupní konzultace s lékařem na požádání Procedury - 4 za pobyt - 1 x termální koupel - 1 x koupel s přísadami - 1 x klasická masáž - 1 x rašelinový zábal Při nástupu k pobytu obdrží host přesný rozpis načasovaných procedur. Volné vstupy v ceně: - venkovní bazén 60 min. denně Extra služby v ceně: - 1x denně vnitřní bazén (30 min.) - fitness RELAX - ubytování s polopenzí minimálně 4 nocí - lékařské prohlídky - vstupní konzultace s lékařem na požádání Procedury: 1 - 2 denně Balík procedur: - termální koupel - přísadová koupel - rašelinový zábal - uvolňující cvičení relax - plavání - masáž Při nástupu na pobyt obdrží hostpřesný rozpis načasovaných procedur. Poskytování procedur: denně kromě nedělí a státních svátků. Volné vstupy v ceně: - vstup do venkovního bazénu na 60 min./na každé 2 noci - volný vstup do fitness Extra služby v ceně: - 1 x whirlpool na každé 3 noci Dr. SENIOR - ubytování s plnou penzí minimálně 6 nocí - lékařské prohlídky - vstupní lékařské vyšetření Pokud z časových důvodů neabsolvujete prohlídku v den nástupu, přesune se na dopolední hodiny následujícího dne. Pokud nastoupíte v neděli, vstupní lékařské vyšetření absolvujete v následující pracovní den v dopoledních hodinách. - závěrečné lékařské vyšetření s výstupní zprávou při pobytu od 12 nocí - doporučujeme přinést s sebou stručné zhodnocení zdravotního stavu od Vašeho lékaře (není nutné) Procedury: 2 denně - max. 12 procedur během 6 nocí Výběr z následujících procedur: - termální koupel - perličková koupel - rašelinový zábal - masáž - oxygenoterapie - plavání Poskytování procedur: denně kromě neděl a státních svátků. Volné vstupy v ceně: - vstup do venkovního bazénu na 60 min./na každé 2 noci - volný vstup do fitness Dr. KLASIK - ubytování s plnou penzí - minimálně 6 nocí - lékařské prohlídky - vstupní lékařské vyšetření, výstupní lékařské vyšetření, závěrečná lékařská zpráva Pokud z časových důvodů neabsolvujete prohlídku v den nástupu, přesune se na dopolední hodiny následujícího dne. Pokud nastoupíte v neděli, vstupní lékařské vyšetření absolvujete v následující pracovní den v dopoledních hodinách. - závěrečné lékařské vyšetření s výstupní zprávou při pobytu od 6 přenocování - doporučujeme přinést s sebou stručné zhodnocení zdravotního stavu od Vašeho lékaře (není nutné) Procedury - individuálně sestavený léčebný program: 2 - 3 denně max. 18 procedur týdně (6 přenocování) Poskytování procedur: denně kromě neděl a státních svátků. Volné vstupy v ceně: - vstup do venkovního bazénu na 60 min. denně - volný vstup do fitness Extra služby v ceně: - 1x za 6 nocí whirlpool - 1x za 6 nocí vnitřní bazén (30 min.)

Snídaně (vč. nápojů – ranní káva, čaj, kakao, studené nápoje), obědy a večeře jsou podávány formou bufetu.Možnost výběru z jídelního lístku za doplatek.

Informace: Parkování: Vjezd a výjezd na parkovací prostor je možný jen s platnou parkovací kartou (informace v recepci hotelu). Při příjezdu bude klientům umožněn krátkodobý vjezd. Parkování je možné jen pro ubytované hosty. Poplatek2,00 € / 1 den.

Informace o regionu

Slovensko — Trenčianské Teplice

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter