phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Alvor Baia

Výhody nabídky

  • vhodné pro rodinnou dovolenou
  • animace pro celou rodinu
  • klidná lokalita

Hotel Alvor Baia Kód: 8841

PLN
Itaka

Hotel Alvor Baia Kód: 8841 Portugalsko / Algarve

Popis nabídky

Portimao

Hotel se nachází v klidné oblasti cca 700 m od centra Alvor s obchody, bary a diskotékami, cca 5 km od Portimao a cca 65 km od letiště; autobusová zastávka cca 300 m od hotelu.

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 1 km od hotelu (hotelový bus několikrát denně zdarma), lehátka za poplatek.

Vstupní hala, recepce, výtah, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, konferenční místnost, WiFi na recepci zdarma, obchod se suvenýry; za poplatek půjčovna aut a kol, internetový koutek, kadeřnictví. Bazén, brouzdaliště pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti (rozkládací lůžko) jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, stacionárním internetem (kauce na kabel cca 10 EUR) a balkonem; za poplatek trezor. Za příplatek pokoje s výhledem na bazén.

All inclusive zahrnuje plnou penzi bufetovým způsobem, malé občerstvení během dne, nealkoholické a místní alkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem.

Dětské hřiště, animace pro dospělé a děti; za poplatek tenisové kurty, kulečník, herna, Spa centrum - krytý vyhřívaný bazén, turecké lázně, sauna, masáže.

Informace o regionu

Portugalsko — Algarve

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter