phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Db Seabank Resort and Spa

Výhody nabídky

  • kvalitní služby
  • animační program pro děti i dospělé
  • All inclusive
  • široká sportovní nabídka

Db Seabank Resort and Spa Kód: 21775

28 709PLN
Dorośli: 2 all inclusive So 11.05 – Čt 16.05.24
Itaka

Db Seabank Resort and Spa Kód: 21775 Malta

Popis nabídky

Mellieha

Oblíbený resort s kvalitními službami nabízí hostům odpočinkovou i aktivní dovolenou. Moderní, kompletně renovovaný hotel přímo u moře. V dosahu je možnost vodních sportů, procházek krajinou, rybolovu, potápění, nedaleko trajekt na ostrov Gozo, tenisové kurty, golf aj.
Rozkládá se na severozápadě ostrova v zálivu Mellieha Bay.  Na kopci nad zálivem cca 2 km od hotelu se nachází městečko Mellieha s historickým centrem a barokním kostelem, uličkami s mnoha obchody a restauracemi. Autobusová zastávka se nachází jen cca 30 m od hotelu. Letiště cca 25km, hlavní město Valletta cca 20km, Sliema cca 15km, záliv St. ­Paul´s cca 8km, trajekt na Gozo cca 4km, vesnička Pepka námořníka (atrakce zejména pro děti) cca 2 km.

Pětipatrová budova nabízí vstupní halu s recepcí,  lobby s terasou s výhledem na moře a barem, WiFi zdarma. Na recepci je směnárna a hosté si zde mohou pronajmout automobil, kola či zakoupit výlet do okolí.
Hotel má hlavní restauraci, brazilskou restauraci, pizzerii, restauraci "Jungle", středomořskou restauraci, bar ve vstupní hale s hudebními večery, noční klub, internetovou místnost (za poplatek), služby prádelny (za poplatek), lékař na zavolání (za poplatek), lázně - wellness centrum (vířivka, sauna a pára zdarma, masáže a další procedury za poplatek), vnitřní vyhřívaný bazén, kadeřník (za poplatek), obchod, výtahy, velký venkovní bazén se sluneční terasou a dětskou částí, terasa, bar u bazénu (otevřen dle počasí).

Standardní dvoulůžkový pokoj je vybaven balkónem, klimatizací (chlazení/topení), stropním ventilátorem, vanou nebo sprchou, fénem, sadou na přípravu kávy a čaje, chladničkou, trezorem (zdarma), WiFi (zdarma), sat. TV, lampičkou na čtení, telefonem, mezinárodními elektrickými zásuvkami, venkovním nábytkem.
Standardní pokoje mají výhled na krajinu, bazén nebo na moře.

Rodinný pokoj má stejné vybavení jako standardní dvoulůžkový pokoj. Akorát je určený pro 4 osoby a má 2 pokoje, které jsou oddělené posvnými dveřmi. Pokoj má jednu koupelnu.

Upozorňujeme, že na večeře není možné přijít v krátkých kalhotech a tričkách.
All inclusive:
Snídaně, obědy, večeře formou bufetu, pozdní kontinentální snídaně (10.00–12.00), odpolední svačiny (15.00–18.00), možnost večeří v à la carte restauracích (rezervace na recepci), nápoje místní výroby 10.00–24.00 (voda, džusy, víno, pivo, koktejly, vybrané alkoholické nápoje), animační programy. Káva, čaj jen při snídani. Restaurace je otevřena od 7:30 do 22:00 h.

Zdarma: stolní tenis, šipky, plážový volejbal a zábavní programy

Za poplatek: fitness, bowling (4 dráhy), pronájem kol, potápěčské centrum přímo v hotelu, vodní sporty (komplex Tunny Net – 100 m přes silnici od hotelu), tenis (cca 200 m od hotelu), v okolí možnost golfu a projížděk na koních 

* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace o regionu
Mapa

Detaily nabídky

  • Vlastní doprava
Cena za osobu: 28 709 Celkem Podrobnosti o ceně 57 418
  • Promocja

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter