phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Rezidence Onda Marina

Výhody nabídky

  • moderně zařízené apartmány
  • klidné prostředí příjemného letoviska

Rezidence Onda Marina Kód: 3642

PLN
Itaka

Rezidence Onda Marina Kód: 3642 Itálie / Toskánsko / Marina di Pietrasanta

Popis nabídky

Marina di Pietrasanta

Tato moderní a elegantní rezidence se nachází v klidné části letoviska Marina di Pietrasanta v příjemné zahradě obklopené středomořskou vegetací.

Krásná písečná pláž se nachází cca 1000 metrů od rezidence. Plážový servis pro hotelové hosty za zvýhodněnou cenu - hradí se na místě.

Recepce, Wi-Fi na recepci zdarma, bazén se slunečníky a křesly (v provozu od cca 20.5. do 28.9.), dětský koutek, bar, prádelna, výtah, půjčovna kol, střešní terasa s grilovacím koutkem.

Bilo pro 4 osoby se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem a ložnice s manželskou postelí. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a vybavené vlastním příslušenstvím, klimatizací, SAT TV, telefonem, fénem a balkonem. Některé apartmány mají výhled na bazén (cenově odlišeny).

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování.

Toto místo, obklopené zelení a rezidenčními vilami nabízí mnoho příjemných barů a restaurací, lákavých obchůdků i sportovního vyžití na pláži. Nedaleko rezidence jsou tenisové kurty.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * asistenční služba na telefonu * spotřeba energií (plynu, vody, elektřiny) * závěrečný úklid (vyjma kuchyňského koutu)

Informace: Na místě se platí pobytová taxa. Vratná kauce 100 Eur. Možnost grilování. NA VYŽÁDÁNÍ: Postýlka 30 Eur/týden, malá zvířata 40 Eur/pobyt, půjčovna kol cca 8 Eur/den, cca 25 Eur/týden.

Informace o regionu

Itálie — Toskánsko — Marina di Pietrasanta

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter