phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Rezidence La Pergola

Výhody nabídky

  • velmi příjemná rezidence
  • pěkné a prostorné apartmány

Rezidence La Pergola Kód: 6554

PLN
Itaka

Rezidence La Pergola Kód: 6554 Itálie / Toskánsko / Marina di Massa

Popis nabídky

Marina di Massa

Tato příjemná rezidence se nachází v klidném prostředí, v udržované zahradě obklopené zelení, cca 2 km od nákupního centra Cinquale, cca 6 km od 18ti jamkového gofového hřiště, cca 3 km od letoviska Marina di Massa a cca 4 km od vyhlášeného přímořského letoviska Forte dei Marmi.

Písečná pláž se nachází cca 180 metrů, k dispozici volná i soukromá, plážový servis za poplatek.

Recepce, WIFI zdarma, výtah, TV místnost, bazén s lehátky, dětské hřiště, parkoviště. V nedalekém okolí jsou tenisové kurty (za poplatek, cca 1 km od rezidence), půjčovna kol (za poplatek cca 100 metrů od rezidence), parkoviště.

Bilo pro 4 osoby se skládá z ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem. Typ Balkon je umístěn na 1. či 2. patře a má menší balkon. Typ Terasa je umístěn na 1. či 2. patře a má terasu o rozloze cca 32 m2. Typ Garden je umístěn v přízemí a má předzahrádku. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a vybavené sociálním zařízením, fénem, klimatizací, pračkou (může být umístěná i mimo apartmán), telefonem, mikrovlnnou troubou, kávovarem (jen typ Balkon), myčkou nádobí, ložním a koupelnovým prádlem, utěrkami(vše s týdenní výměnou) a Wi-Fi připojením k internetu.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování.

V nedalekém okolí, tenisové kurty, golf, cykloturistika, WIFI, bazén.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * asistenční služba na telefonu * spotřeba energií (plynu, vody, elektřiny) * závěrečný úklid * ložní a koupelnové prádlo s týdenní výměnou zdarma

Informace: Na místě se platí pobytová taxa. Vratná kauce 200 Eur (platí se pouze kreditní kartou VISA - MASTERCARD). NA VYŽÁDÁNÍ: Dětská postýlka zdarma, malá zvířata zdarma.

Informace o regionu

Itálie — Toskánsko — Marina di Massa

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter