phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Sicílie pro seniory 55+ (hotel 4*)

Výhody nabídky

Sicílie pro seniory 55+ (hotel 4*) Kód: 7271

PLN
Itaka

Sicílie pro seniory 55+ (hotel 4*) Kód: 7271 Itálie / Sicílie

Popis nabídky

Popis typového hotelu: Sporting Baia 4* se nachází u zálivu Giardini Naxos nedaleko Taorminy. Vzdálenost od letiště je 65km a centrum letoviska s obchody je vzdáleno pouhých 100m. V hotelu se nachází sluneční terasa, odkud je krásný výhled na sopku Etnu. V hotelu můžete relaxovat v salonu krásy, fitness centru, sauně, u vnitřního bazénu nebo přímo na pláži u hotelu.


1. den: Odlet z Prahy na Sicílii - přímé lety, transfery do hotelu, ubytování, večeře, nocleh.
2. - 7. den: Snídaně, individuální volno s možností odpočinku nebo účast na některém z fakultativních výletů, večeře a nocleh v hotelu. Termín polodenního výletu v rámci zájezdu bude upřesněn na místě delegátem.
8. den: Snídaně, transfer na letiště a odlet zpět do Prahy.

Pláž s hrubozrnným pískem se nachází přímo u hotelu přes cestu. Plážový servis, tj. vstup na pláž, lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Recepce, restaurace, bar, fitness centrum (za poplatek), vnitřní bazén a spa centrum (za poplatek), hotel má soukromou pláž, která je dostupná přes místní komunikaci, lehátka a slunečníky za poplatek, WI-FI za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, televizí, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek)

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Rozšířená kontinentální snídaně bufetovou formou. Večeře servírované výběrem z menu, salátový bufet.

* leteckou dopravu Praha - Catania - Praha včetně tax a příplatků * transfer letiště - hotel - letiště * 7 noclehů s POLOPENZÍ * 1x polodenní výlet (upozorňujeme, že tento výlet může být z organizačních důvodů uskutečněn i v den příletu nebo odletu a může být případně spojen s transferem z/na letiště)* služby českého delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje: * příplatek za jednolůžkový pokoj (senior) 3 700,- Kč * příplatek za neseniora 2 700,- Kč * fakultativní výlety (možnost zakoupení na místě) * místní pobytovou taxu (splatná na místě)

Informace o regionu

Itálie — Sicílie

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter