phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Apt. Bibione Kat. Vm

Výhody nabídky

  • krátká vzdálenost z ČR
  • pozvolný vstup do moře
  • široká nabídka variant ubytování
  • vhodné pro rodiny s dětmi/možnost zábavy

Apt. Bibione Kat. Vm Kód: 4376

PLN
Itaka

Apt. Bibione Kat. Vm Kód: 4376 Itálie / Severní Jadran / Bibione

Popis nabídky

Bibione - Spiaggia - Lido dei Pini - Lido del Sole - Pineda

Apartmány kategorie VM se nacházejí v řadových vilkách nebo víceapartmánových domech po celém středisku, včetně jeho okrajových částí - objekt s bazénem, vzdálenost od pláže 150 až 600 m.

Široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře jsou vzdáleny dle jednotlivých typů objektů, možnost příplatku za plážový servis (1 slunečník, lehátko a křesílko).

Zpravidla vyhrazené parkoviště nebo 1 vyhrazené parkovací stání/apartmán.

Mono pro 2-4 osoby: menší obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 či 2 rozkládacími gauči (nebo vysouvací lůžko) pro 1 či 2 osoby a případně palandou. Bilo pro 3-5 osob: ložnice s manželskou postelí a případně 1 samostatným lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 či 2 osoby (nebo vysouvací lůžko); některé apartmány jsou dvoupodlažní. Trilo pro 4-6 osob: ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 samostatnými lůžky či palandou, obývací pokoj případně s rozkládacím gaučem pro 1 či 2 osoby (nebo vysouvací lůžko), samostatná kuchyňka či kuchyňský kout v rámci obývacího pokoje; některé apartmány jsou dvoupodlažní.
Všechny apartmány mají vlastní příslušenství, běžně vybavené kuchyňské kouty odpovídající velikosti apartmánu, zpravidla balkon nebo předzahrádku, u většiny apartmánů je zajištěno místo na parkování osobního automobilu.

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. * Dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Bez stravování.

Ve středisku je nepřeberné množství restaurací, kaváren, cukráren; za poplatek půjčovny kol, aut a motocyklů, diskotéky, lunapark, tenisové kurty, vodní sporty na pláži, aquapark v nedalekém Lignanu.

Vratná kauce 100 Eur / apartmán.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * delegátské služby * spotřebu energií (plynu, vody, elektřiny) * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Na místě se platí vratná kauce 100 EUR. Malá zvířata povolena za poplatek a na vyžádání.

Informace o regionu

Itálie — Severní Jadran — Bibione

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter