phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Apartmánový dům Teti

Výhody nabídky

  • moderní apartmánový dům
  • v bezprostřední blízkosti pláže

Apartmánový dům Teti Kód: 6538

PLN
Itaka

Apartmánový dům Teti Kód: 6538 Itálie / Severní Jadran / Bibione

Popis nabídky

Bibione Spiaggia

Tento moderní, pětipatrový apartmánový dům se nachází nedaleko centra letoviska Bibione (cca 100 metrů) a cca 30 metrů od pláže.

Písečná pláž se nachází cca 30 metrů od rezidence.Plážový servis v ceně do 23.6. a od 10.9., v ostatních termínech za poplatek.

1 parkovací místo / apartmán, výtah.

Všechny příjemně zařízené apartmány jsou vybaveny sociáním zařízením, SAT TV a balkonem. Některé apartmány mají možnost klimatizace za poplatek.Bilo pro 3 osoby se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Trilo pro 5 osob se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, ložnice s manželskou postelí a další ložnice se 2 samostatnými lůžky.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování.

Vodní sporty na pláži, obchody a restaurace v nedalekém centru střediska.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * delegátské služby * spotřeba energií (plynu, vody, elektřiny) * parkovací místo/apartmán

Informace: Na místě se platí pobytová taxa. Vratná kauce 100 Eur. NA VYŽÁDÁNÍ: Závěrečný úklid 35 Eur/apartmán BILO a 45 Eur/apartmán TRILO (vyjma kuchyňské linky), Ložní a koupelnové prádlo 7 Eur/osoba/výměna, klimatizace 35 Eur/týden, malá zvířata 30 Eur/pobyt, postýlka 25 Eur/týden. Plážový servis 60 Eur/týden (od 24.6. do 9.9.2017)

Informace o regionu

Itálie — Severní Jadran — Bibione

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter