phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Rezidence Baiadosol

Výhody nabídky

Rezidence Baiadosol Kód: 7655

PLN
Itaka

Rezidence Baiadosol Kód: 7655 Itálie / Palmová riviéra / Lido San Tommaso

Popis nabídky

Tento velice oblíbený, prázdninový komplex je ideální místo pro strávení klidné, rodinné dovolené. Jedná se o moc pěkný, uzavřený komplex, nacházející se přímo u moře, v letovisku Lido San Tommaso (cca 40km severně od San Benedetto del Tronto) mezi městy Porto San Giorgio a Civitanova Marche (zde vede cyklostezka). V blízkosti komplexu se nachází pizzeria.

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, volná či placená s plážovým servisem se nachází přímo před rezidencí.

Vybavení je uzpůsobené pro rodiny s dětmi - najdete zde obrovskou zahradu s dětskými skluzavkami, domečky, pískovištěm a prolézačkami. Dále bazén, venkovní gril, kola, slunečníky, lehátka, pingpongový stůl, volejbalové a fotbalové hřiště. Klienti si mohou zdarma vypůjčit trojkola a čtyřkola. Klienti mohou využít pračku na žetony ve společných prostorách. K dispozici je parkovací místo, plážový servis, jak na pláži, tak u bazénu.

Apartmány Bilo 4 jsou moderně a účelně zařízené, nachází se v přízemí. Ve vybavení nechybí klimatizace, TV/SAT, internet a video, lednice s mrazákem, sporák s troubou, venkovní gril. Obývací místnost s kuchyňským koutem a palandou, ložnice s manželskou postelí (ložnice je oddělena od obývací místnosti látkovým závěsem - tzn. místnost nelze "napevno" uzavřít, koupelna se sprchovým koutem a bidetem, soukromá veranda.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování. Možnost servírované snídaně za 1,5 Eur/osoba/den (džus + kapučíno či káva či horká čokoláda či mléko + italský croissant či typické italské sušenky), večeře (1 x týdně): grilované maso vč. neomezené konzumace nealko nápojů či 0,5 l vína na osobu: 10 Eur/dospělí, 5 Eur/děti do 12 let.

Bazén, půjčovna kol, venkovní gril, volejbalovéa fotbalové hřiště.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * delegátské služby * spotřeba energií (plynu, vody, elektřiny) * závěrečný úklid (klient musí zanechat uklizený kuchyňský kout, jinak bude odečteno z kauce 20 Eur * jízdní kolo – klasické, trojkola a čtyřkola (zdarma na vyžádání, do vyčerpání) * plážový servis (1 slunečník + 2 křesílka/apartmán) u bazénu, na zahradě a na pláži * česky hovořící asistenční služba

Informace: Na místě se platí pobytová taxa, vratná kauce 100,- Eur/apartmán, povlečení vlastní nebo 20 Eur/apartmán a týden.

Informace o regionu

Itálie — Palmová riviéra — Lido San Tommaso

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter