phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Rezidence Terra Felice

Výhody nabídky

Rezidence Terra Felice Kód: 7658

PLN
Itaka

Rezidence Terra Felice Kód: 7658 Itálie / Palmová riviéra / Tortoreto Lido

Popis nabídky

Tato nová, moc pěkná rezidence s bazénem se nachází pouhých 200 m od centra střediska, kousek od promenády v letovisku Tortoreto Lido. Nedaleko od rezidence se nachází sportovní centrum s fotbalovým, volejbalovým hřištěm a dalšími sportovními možnostmi.

Pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 100 m od rezidence.

K dispozici jsou apartmány Bilo pro 4 osoby, Trilo pro 6 osob a mezzonetové apartmány Duplex pro 8 a 10 osob. Všech 12 apartmánů je elegantně a moderně vybaveno, disponují pračkou, TV a vybaveným balkonem. Některé apartmány mají výhled na moře, některé na bazén. Klientům je k dispozici garáž (za poplatek).

BILO 4: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou a WC, vybavená terasa, TV, lednice s mrazákem, pračka, sporák. TRILO 6: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, ložnice s palandou, koupelna se sprchou a WC, vybavená terasa (některé apartmány mají výhled na moře), TV, lednice s mrazákem, pračka, sporák. QUADRILO DUPLEX 6/8: Přízemí: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou a WC, velká vybavená terasa (některé apartmány mají výhled na moře). Patro: ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 samostatnými lůžky, koupelna se sprchou. TV, lednice s mrazákem, pračka, sporák. Poloha: mezonet. QUADRILO DUPLEX 8/10: Přízemí: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou a WC, velká vybavená terasa (některé apartmány mají výhled na moře). Patro: ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 samostatnými lůžky + 2 rozkládacími lůžky (popř. 2 klasickými samostatnými lůžky), koupelna se sprchou. TV, lednice s mrazákem,pračka,sporák. Poloha: mezonet.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování.

Vodní sporty na pláži, nedaleko sportovního centra (fotbalové a volejbalové hřiště), výlety do okolí. Řada obchodů a restaurací v blízkém okolí.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * delegátské služby * závěrečný úklid - klienti musí uklidit kuchyňský kout * spotřeba vody, plynu, elektrické energie

Informace: Na místě se platí pobytová taxa, garáž 30 Eur/týden, zvířata 50 Eur/pobyt - povoleny pouze malé domácí rasy, vratná kauce 150 Eur/apartmán.

Informace o regionu

Itálie — Palmová riviéra — Tortoreto Lido

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter