phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Kampánie pro seniory 55+ (hotel 4*)

Výhody nabídky

Kampánie pro seniory 55+ (hotel 4*) Kód: 6285

PLN
Itaka

Kampánie pro seniory 55+ (hotel 4*) Kód: 6285 Itálie / Kampánie

Popis nabídky

Oblast Kampánie

Popis typového hotelu Giulivo: Hotel se nachází v oblasti Baia Domizia, přímo u pláže, na kterou vede příjemná procházka piniovým hájem v rámci komplexu. Hotel je rozdělen na hotelovou část a rezidenční část, kde naleznete bungalovy a menší vilky. V blízkosti hotelu se nacházejí obchůdky a bary. Možnost místní dopravy autobusem.


1. den: Odlet z Prahy do Neapole / Říma - přímé lety, transfery do hotelu, ubytování, večeře, nocleh.

2. - 7. den: Snídaně, individuální volno s možností odpočinku nebo účast na některém z fakultativních výletů, večeře a nocleh v hotelu. Termín polodenního výletu v rámci zájezdu bude upřesněn na místě delegátem.

8. den: Snídaně, transfer na letiště a odlet zpět do Prahy.

Písčitá pláž se nachází přímo u areálu hotelu. K dispozici je zde plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) v ceně.

Recepce, restaurace, bar, výtah, bazén, parkoviště. Upozorňujeme, že v bazénu může být vyžadováno použití koupací čepice.

Pokoje v hlavní budově jsou nově zrekonstruované s vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, TV, klimatizací, trezorem a minibarem.

Na místě se platí případná pobytová taxa dle vyhlášky místních úřadů. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Upozorňujeme, že v bazénu může být vyžadováno použití koupací čepice.
Zájezdy jsou určeny pro osoby starší 55 let a je nutno mít trvalý pobyt v některé ze zemí EU.
Za příplatek si mohou zájezd zakoupit i osoby mladší 55 lez bez doprovodu seniora.
Uvedený popis je typový. Název konkrétního hotelu a jeho popis bude upřesněn cca 7 dní před odletem.
Zájezdy pořádáme ve spolupráci s CK Quality Tours.

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře servírované - první a druhý chod, salátový bufet, polévka a dezert nebo ovoce (první den bez výběru, od 2. dne pobytu na výběr ze 2 menu, které se nahlašuje u večeře nebo snídaně předem) - včetně sklenice vody a vína k večeři.

Bazén, bar a restaurace, možnost animací.

• zpáteční letenku v turistické třídě vč.všech tax a poplatků • 7 noclehů s POLOPENZÍ vč. sklenice vody a vína k večeři • transfery letiště - hotel - letoště • výlet do Sessa Aurunca s návštěvou výrobny mozzarely a její degustací - (upozorňujeme, že tento výlet může být z organizačních důvodů uskutečněn i v den příletu nebo odletu a může být případně spojen s transferem z/na letiště) • služby česky či slovensky hovořícího delegáta • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje: • příplatek za jednolůžkový pokoj (senior) 2 900,- Kč • příplatek za neseniora 2 700,- Kč • fakultativní výlety a služby • místní pobytovou taxu (splatná na místě)

Informace o regionu

Itálie — Kampánie

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter