phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Marina Club

Výhody nabídky

Hotel Marina Club Kód: 7738

PLN
Itaka

Hotel Marina Club Kód: 7738 Itálie / Kampánie / Baia Domizia

Popis nabídky

Tento příjemný hotel se nachází na strategickém místě, jen kousek od vyhlášených památek zdejšího regionu a přímo u písečné pláže. Centrum letoviska Baia Domizia je vzdálené cca 3 km.

Tyrhénské moře, přímo u pláže, pláž písečná, plážový servis(slunečník, 2 plážová křesla na pokoj 15.6.-15.9.).

Bazén s oddělenou dětskou částí (1.6.-15.9.), restaurace, 2 bary, Wi-Fi na recepci ,výtah, večerní představení a animace (1.7.-31.8.), společenská místnost, dětský koutek, stolní tenis, konferenční sál, zahrada, posilovna na terase, za poplatekpůjčovna kol, půjčovnu aut, parkoviště za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (formou palandy), sociální zařízení, fén, telefon, SAT TV, barová chladnička, klimatizace.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Light all inclusive– snídaně, oběd a večeře formou bufetu, v době obědů a večeří soft drink, voda, pivo, víno. Open Bar ( 10.00.-23.00.) – soft drink, voda, džusy, pivo, čaj , káva, místní likéry.

Fakultativní výlety do okolí, posilovna, stolní tenis.

* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Na místě se platí pobytová taxa, dětská postýlka 10,- Eur / noc, malá zvířata na vyžádání a za poplatek 35,- Eur.

Informace o regionu

Itálie — Kampánie — Baia Domizia

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter