phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Baia Domizia Palace

Výhody nabídky

  • atraktivní výlety
  • přímo u moře

Hotel Baia Domizia Palace Kód: 6545

PLN
Itaka

Hotel Baia Domizia Palace Kód: 6545 Itálie / Kampánie / Baia Domizia

Popis nabídky

Baia Domizia

Tento elegantníhotel je umístěný v zálivu Gaeta, přímo u pláže a v zeleni, jen několik desítek kilometrů od vyhlášených památek zdejšího regionu.

Tyrhénské moře, přímo u pláže, plážpísečná, plážový servis ( slunečník, 2 plážová křesílka).

K vybavení hotelu patří recepce s Wi-Fi, 2 bary, restaurace, konferenční sál až pro 200 osob, bazén pro dospělé s mělčí částí vhodnou pro děti a sluneční terasou se slunečníky a lehátky (počet kusů neodpovídá počtu klientů, v provozu v závislosti na počasí), udržovaná zahrada, animační programy a hudební večery (v provozu v hlavní sezóně cca od poloviny června do poloviny září), tenisový kurt, hlídání dětí (za poplatek), parkoviště.

Hotel disponuje celkem 115 pokoji, velká část pokojů má orientaci či výhled na mořskou stranu. Všechny pokoje jsou vkusně a účelně zařízené a vybavené sociálním zařízením s fénem, klimatizací, SAT TV, miniledničkou, trezorem, fénem a většinou s balkonem (s výjimkou jednolůžkových pokojů). Možnost tří a čtyřlůžkových pokojů (třetí lůžko formou pohovky, u čtyřlůžkových pokojů většinou palanda – či lůžka, ale na úkor prostoru pokoje).Na vyžádání též možnost propojených pokojů.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Light all inclusive. Snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Nápoje v době obědů a večeří jsou perlivá nebo neperlivá voda, červené a bílé víno, točené pivo nealkoholické nápoje z automatu. Open Bar: 10:00 - 23:00 hod zahrnuje 1x alkoholický a 1x nealkoholický koktejl podávaný z džbánků, 2x národní likér, pivo, víno, nealkoholické nápoje, džusy, voda, káva, capuccino, čaj. V době od 10.00 do 11:30 a od 16:00 do 18:00 hod lehké snacky.

Bazén se sluneční terasou se slunečníky a lehátky (počet neodpovídá počtu klientů), tenisový kurt, animační programy a hudební večery v hlavní sezóně (cca od poloviny června do poloviny září), výlety do okolí.

* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Na místě se platí pobytová taxa. Omezená kapacita plážových sušek (doporučujeme vlastní).

Informace o regionu

Itálie — Kampánie — Baia Domizia

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter