phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Apartmány La Serra Resort

Výhody nabídky

  • klidná dovolená pro rodiny s dětmi
  • široké sportovní zázemí

Apartmány La Serra Resort Kód: 6564

PLN
Itaka

Apartmány La Serra Resort Kód: 6564 Itálie / Kampánie / Baia Domizia

Popis nabídky

Baia Domizia

V provincii Caserta, na hranici mezi Laziema Kampánií, se nachází La Serra Resort, místo pro odpočinkovou dovolenou i pro rodiny s dětmi. U areálu se nachází supermarket.

Privátní písečná pláž, která je 350 m dlouhá, se nachází přímo u villaggia. Vzdálenost od pláže v závislosti na umístění apartmánu (40 – 400 metrů). Plážový servis za poplatek.

La Serra Resort je vybaven recepcí, restaurací, barem u bazénu, Wi-Fi (zdarma) u recepce, prádelnou (za poplatek), 2 bazény z toho jeden dětský s lehátky a slunečníky (omezený počet), tenisovými kurty (večerní osvětlení za poplatek), dále je zde basketbalové a fotbalové hřiště, minigolf, ping-pong, půjčovna kol (zdarma), dětské hřiště a animace.

Village disponuje celkem 217 apartmány, které jsou rozmístěny v piniovém háji. Mono pro 2 osoby se skládá z obývacího pokoje se dvěma lůžky a kuchyňským koutem. Trilopro 4 osoby (51 m2)- 2 pokoje se 2 lůžky , obývací pokoj s kuchynským koutem, možnost 5. lůžka ( gauč ) za poplatek. Trilo pro 5 osob (62 m2) – 2 pokoje s 2 lůžky, obývací pokoj s 1 lůžkem akuchyňským koutem, možnost 6. lůžka ( gauč ) za poplatek. Všechny apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením a verandou.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Bez stravování.

Bazény, tenisové kurty, minigolf, ping-pong, cykloturistika - půjčovna kol, dštské hřiště, animace. Fotbalové a basketbalové hřiště.

* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Na místě se platí pobytová taxa, výměna ložního prádla za poplatek 10 Eur/osoba, parkovací místo za poplatek 30 Eur,-/týden, dětská postýlka za poplatek 28,- Eur/týden, zvířata nejsou povolena. Plážový servis (slunečník a 2 křesílka) 80 Eur/týden.

Informace o regionu

Itálie — Kampánie — Baia Domizia

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter