phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Pellegrino Palace

Výhody nabídky

  • voda a víno při polopenzi a plné penzi v ceně
  • delegátský servis
  • slevy pro seniory a novomanžele

Hotel Pellegrino Palace Kód: 7667

PLN
Itaka

Hotel Pellegrino Palace Kód: 7667 Itálie / Jižní Itálie / Vieste

Popis nabídky

Vieste - Gargano - Apulie

Tento hotel, složený ze třípatrové centrální budovy a samostatných zděných vilek,se nachází v zeleni, přímo u dlouhé písečné pláže s pobřežní promenádou, proslulou skalním útvarem, typickým pro Vieste. Historické centrum Vieste se nachází cca 1,5 km.

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 40 m dle umístění pokoje. Plážový servis (slunečník a 2 lehátka / apartmán v ceně od 20.05. do 16.09.) na vyhrazené pláži.

Recepce / wi-fi, bar, restaurace, společenská místnost, animační programy (od 24.06. do 09.09.), dětské hřiště, 1 vyhrazené parkovací stání / pokoj.

Hotelové pokoje P2/3/4 balkon - pokoj s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky, sociální zařízení se sprchou, balkon; 3. a 4. lůžko formou pevného lůžka, klimatizace, TV sat., telefon, Wi-Fi, trezor, fén, minibar.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Snídaně - mezinárodní bufet včetně nápojů, obědy a večeře - servírované menu s výběrem z 3 zpravidla teplých předrkrmů a 3 hlavních jídel s přílohou, servírovaný dezert, salátový bufet, další přílohy formou bufetu, 0,5 l neperlivé vody; ostatní nápoje za poplatek.

Bazén 25 x 12,5 m a dětský bazének se slunečníky a lehátky (od 10.06. do 09.09.), tenisový kurt, petanque, stolní tenis.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * delegátské služby * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace: Na místě se hradí pobytová taxa. Povinný poplatek za závěrečný úklid 40 Eur. NA VYŽÁDÁNÍ: Dětská postýlka 10 Eur/den.

Informace o regionu

Itálie — Jižní Itálie — Vieste

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter