phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Rezidence Le Acacie

Výhody nabídky

  • ubytování hotelového typu nebo apartmány
  • přímo u pláže

Hotel Rezidence Le Acacie Kód: 4172

PLN
Itaka

Hotel Rezidence Le Acacie Kód: 4172 Itálie / Elba / Capoliveri

Popis nabídky

Capoliveri

Hotel a Rezidence Le Acacie je součástí rozsáhlého komplexu a zahrnuje hotel Le Acacie, apartmány ve vilkách a menších rezidencích. Resort je umístěný v zahradě u pláže v údolí Naregno, na písčitou pláž se dostanete hotelovou zahradou, centra Capoliveri a Porto Azzurajsou od resortu vzdálena několik kilometrů.

Písčitá pláž je ve vzdálenosti do 200 metrů podle typu ubytování, plážový servis v ceně (slunečník a 2 křesílka) - platí pro hotel, apartmány jej mají za poplatek.

Resort Le Acacie má k dispozici recepci, restauraci, plážovou restauraci (nabídka lehčích obědů), americký bar, snack bar na pláži, bazén pro dospělé, malý bazének pro děti, vířivku (všechny tři zmiňované v provozu v závislosti na počasí), dětské hřiště, Wi-Fi, dále je zde tenis (za poplatek cca 8 Eur / 45 minut), miniklub a juniorklub (v provozu v hlavní sezóně), parkoviště, minimarket (v provozu od cca 22.5. do 11.9.).

Hotelové pokoje jsou v hlavní nebo vedlejší budově, všechny mají balkon nebo malou zahrádku (vyjma pokojů Basic, kde jen některé).
Pokoje Basic – hlavní nebo vedlejší budova, sociální zařízení s fénem, telefon, minibar, SAT TV, stropní ventilátor, klimatizace, kávovar. 6 pokojů je uzpůsobených pro vozíčkáře, možnost 1 či 2 přistýlek (palanda) na vyžádání. K dispozici na vyžádání též pokoje Baby, které mají menší kuchyňský kout sloužící k přípravě jídel pro nejmenší. Pokoje Classic – v hlavní nebo vedlejší budově, jsou prostornější a všechny mají přistýlku (též možnost 2 přistýlek formou palandy), sociální zařízení s fénem, telefon, minibar, SAT TV, stropním ventilátorem, klimatizací a kávovarem.

Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.

Hotelové pokoje s polopenzí – snídaně formou bufetu (pečivo, jogurty, džemy, med, salám, sýr,slanina, vajíčka), večeře (předkrmy, zelenina, sýry a sladkosti formou bufetu, 1. a 2. chod servírovaný). 3x týdně tématické večeře (v hlavní sezóně). Možnost dokoupení plné penze.
Apartmány bez stravování.Za příplatek možnost večeří, polopenze nebo plné penze (snídaně formou bufetu, večeře – předkrmy, zelenina, sýry a sladkosti formou bufetu, 1. a 2. chod servírované).

Vodní sporty (kánoe, šlapadla) za poplatek, bazén pro děti i dospělé, vířivka, dětské hřiště, lukostřelba, stolní tenis, horská kola k zapůjčení (do vyčerpání kapacity), animace. Zvýhodněné ceny na školu plachtění, surfing, potápění a golf, možnost lodních výletů.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * asistenční služba na telefonu

Informace: Na místě se platí pobytová taxa. HOTEL: NA VYŽÁDÁNÍ: malá zvířata 10 Eur/noc, dětská postýlka zdarma. RESIDENCE: závěrečný úklid v ceně, ložní a koupelnové prádlo s týdenní výměnou zdarma, vratná kauce 100 Eur. NA VYŽÁDÁNÍ: malá zvířata 13 Eur/noc, dětská postýlka 70 Eur/týden, plážový servis 115 Eur/ týden.

Informace o regionu

Itálie — Elba — Capoliveri

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter