phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Penzion Na Stráni

Výhody nabídky

Penzion Na Stráni Kód: 4100

PLN
Itaka

Penzion Na Stráni Kód: 4100 Česká republika / Jižní Morava / Vranovská přehrada – pláž

Popis nabídky

Vranovská pláž

V bezprostřední blízkosti Vranovské přehrady na okraji Národního parku Podyjí. Díky své teplé vodě bývá Vranovská přehrada nazývána „Moravský Jadran“.

Camping Vranovská pláž- široké spektrum služeb. V letních měsících až 5x týdně letní kino, loutkové divadlo pro děti. K dispozici je lanové centrum, tobogán, dětské hřiště, prostorná dětská herna, kde probíhají animační programy pro děti. Víceúčelová hřiště na volejbal, nohejbal a další sporty. Stoly pro stolní tenis, 3x prostorné tábořiště. Půjčovna elektrolodí, šlapadel, jízdních kol, koloběžek, lodiček a jiného sportovního vybavení. Nafukovací atrakce přímo na vodní hladině. Sociální zázemí, možnost praní a sušení prádla, vybavení kuchyňky, Wi-Fi v celém areálu kempu, možnost zapůjčení dětské postýlky a vaničky pro děti zdarma (nutno předem objednat).

Dvoulůžkové pokoje s výhledem na jezero, přistýlka, TV-SAT, sprcha a WC, balkon, přímotop, plně vybavená kuchyňka s lednicí.

Vranovská přehrada – pláž, pozvolný přístup do vody.

Vyhlídkové plavby po Vranovské přehradě na lodích s vrchní sluneční palubou za poznáním krás a malebných zákoutí tohoto vodního díla. Plavby od dubna do konce října (v mimosezóně pouze o víkendech). Lodní řády společnosti Lodní doprava Vranov, s.r.o. budou k dispozici na recepci Kempu Vranovská pláž. Den a hodinu plavby je třeba po příjezdu na recepci nahlásit. Na lodi se klient prokáže voucherem – ubytovacím poukazem, kde bude vyznačen i název zakoupené plavby. Nástup na loď je vždy min. 15 min před odplutím. Velký okruh – dvouhodinová plavba v délce 36 km - Vranov- Bítov hrad - Vranov Vyhlídková plavba z hráze Vranovské přehrady pod hrad Bítov a zpět. Malý okruh – hodinová plavba v délce 18 km – Vranov – Chvalatice - Vranov Vyhlídková plavba z hráze Vranovské přehrady do Chvaletické zátoky a zpět.

bez stravování - možnost vlastního vaření , individuální stravování v gastronomických zařízeních kempu – restaurace, pivnice, stánky s občerstvením.

Informace: Parkování v areálu kempu nebo u objektu. Doporučujeme především na vlastní dopravu (ze Znojma směr Vranov nad Dyjí, v obci Štítary odbočit směr Vranovská pláž). Pobyt se psem je možný pouze v mimosezóně !

Informace o regionu

Česká republika — Jižní Morava — Vranovská přehrada – pláž

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter