phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Zimní lázně

Výhody nabídky

  • bezprostřední blízkost lázeňské kolonády a balneocentra
  • rehabilitační bazén v areálu

Zimní lázně Kód: 1932

PLN
Itaka

Zimní lázně Kód: 1932 Česká republika / Střední Čechy / Poděbrady

Popis nabídky

Poděbrady

Hotel Zimní lázně se nachází v lázeňském centru a je propojen s hotelem Libenský lázeňským pavilonem a malou kolonádou.

Rehabilitační bazén, výtah. Hotel Zimní lázně je propojen s hotelem Libenský proskleným koridorem. Léčebné a relaxační procedury jsou nabízeny v balneocentru hotelu Libenský nebo v budově Letních Lázní (100 m).

Jedno až dvoulůžkové pokoje, WC, sprcha, TV SAT, lednice, telefon. Jiné typy pokojů na vyžádání.

VÍKEND PRO DVA 2 noci, plná penze, nástup v pátek do 13.00 hod.program: pro ženu: 1x uhličitá koupel, 1x částečná masáž brusinková, 1x solná jeskyně, 1x infrasauna, poukázka do kavárny. Pro muže: 1x uhličitá koupel, 1x částečná konopná masáž, 1x solná jeskyně, 1x infrasauna, poukázka do kavárny. POBYT PRO SENIORY s lékařskou konzultací 5 nocí, polopenze, neděle-pátek 1x lékařská konzultace, 4x uhličitá koupel, 1x klasická částečná masáž, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. možnost prodloužení pobytu na 7 nocí. LÁZEŇSKÝ TÝDEN V PODĚBRADECH 6 nocí, polopenze program:1x částečná masáž, 1x uhličitá koupel, 1x perličková koupel, 1x přísadová koupel Kneipp, 2x solná jeskyně, 1x Candella masáž, 1x parafínový zábal na ruce, 1x čokoládový zábal - částečný, 1x poukaz do kavárny. LÁZNĚ NA ZKOUŠKU 2 noci, polopenze program: 1x uhličitá koupel, 1x klasická částečná masáž, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. RELAXACE V TÝDNU 2 noci, polopenze program: 1x částečná masáž levandulová, 1x parafínový zábal na ruce, 1x uhličitá koupel, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. LÁZNĚ NA 4 DNY 3 noci, polopenze program: 1x uhličitá koupel, 1x přísadová koupel - jalovcová s rakytníkem, 1x klasická částečná masáž, 1x částečný zábal - jalovcový, 1x solná jeskyně, 1x poukázka do kavárny. DÁMSKÝ VÍKEND 2 noci, polopenze program:1x přísadová koupel - růžová, 1x částečná masáž - růžová, parafínový zábal rukou, 1x solná jeskyně, 1x poukázka do kavárny. RELAX PRO MUŽE 2 noci, polopenze program: 1x přísadová koupel, -whisky, 1x částečná masáž - whisky ,1x infrasauna, 1x solná jeskyně, 1x poukázka do kavárny. REKONDIČNÍ POBYT 11 nocí, polopenze program: 1x lékařská konzultace, 4x uhličitá koupel, 1x perličková koupel, 1x bahenní zábal z mrtvého moře, 1x klasická masáž částečná, 1x aroma masáž celotělová, 3x solná jeskyně,1x poukázka do kavárny.

Není-li uvedeno jinak, nástup na pobyt je od 13.00 hodin, u pobytů s plnou penzí končí obědem, u pobytů s polopenzí snídaní. Opuštění pokoje nejpozději 10:00 hod.

Dle programů, snídaně bufetovým způsobem, večeře výběr z menu.

Informace: Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě. Parkování před hotelem nebo na parkovišti za poplatek 1-4 noci 70,- Kč/noc, 5-13 nocí 50,- Kč/noc, 14 a více nocí 35,- Kč/noc. Poplatek za psa na noc 150,- Kč - nutno předem domluvit s hotelem.

Informace o regionu

Česká republika — Střední Čechy — Poděbrady

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter