phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Bellevue - Tlapák

Výhody nabídky

  • hotel na lázeňské kolonádě u parku
  • hotel po rekonstrukci

Hotel Bellevue - Tlapák Kód: 8784

PLN
Itaka

Hotel Bellevue - Tlapák Kód: 8784 Česká republika / Střední Čechy / Poděbrady

Popis nabídky

Poděbrady

V klidném prostředí lázeňské kolonády.

restaurace, recepce, výtah.

Dvoulůžkové pokoje WC, sprcha, TV, SAT, minibar. Pokoje jsou po rekonstrukci. Další typy pokojů na vyžádání.

Koupaliště Jezero - Poděbrady.

VIKEND PRO DVA 2 noci, plná penze, nástup v pátek (nejpozději do 13.00 hod.) program: pro ženu: 1x uhličitá koupel, 1x částečná masáž s brusinková, 1x solná jeskyně, 1x infrasauna, poukázka do kavárny. Pro muže: 1x uhličitá koupel, 1x částečná konopná masáž, 1x solná jeskyně, 1x infrasauna, poukázka do kavárny. POBYT PRO SENIORY 5 nocí, polopenze, neděle-pátek 1x lékařská konzultace, 4x uhličitá koupel, 1x klasická částečná masáž, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. Možnost prodloužení pobytu na7 nocí. LÁZEŇSKÝ TÝDEN V PODĚBRADECH 6 nocí, polopenze program:1xčástečná masáž, 1x uhličitá koupel, 1x perličková koupel, 1x Candella masáž, 2x solná jeskyně, 1x poukaz do kavárny, 1x parafínový zábal rukou, 1x částečný zábal čokoládový. LÁZNĚ NA ZKOUŠKU 2 noci, polopenze program: 1x uhličitá koupel, 1x klasická částečná masáž, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. RELAXACE V TÝDNU 2 noci, polopenze program: 1x částečná masáž levandulová, 1x parafínový zábal na ruce, 1x infrasauna, 1x solná jeskyně, poukázka do kavárny. LÁZNĚ NA 4 DNY 3 noci, polopenze program: 1x uhličitá koupel, 1x přísadová koupel - levandulová, 1x parafínový zábal rukou, 1x solná jeskyně, 1x poukázka do kavárny. VÍKEND EXCLUSIVE 2 noci , plná penze program:1x uhličitá koupel, 1x aroma masáž celková, 1x celotělový zábal - brusinkový, 1x parní sauna, 1x solná jeskyně, 1x poukázka do kavárny, 1x lahev sektu na pokoj. VELIKONOCE V HOTELU TLAPÁK 3 noci, polopenze program: 1x uhličitá koupel, 1x přísadová levandulová koupel, 1x částečná masáž levandulová,1x parafínový zábal na ruce, 1x solná jeskyně, 1x velikonoční koncert, 1x velikonoční taneční zábava, 1x poukázka do kavárny, 1x velikonoční pomlázka.

Není-li uvedeno jinak, nástup na pobyt je od 13.00 hod., u pobytů s plnou penzí končí obědem, u pobytů s polopenzí snídaní. Opuštění pokoje do 10:00 hod.

Podle jednotlivých programů, snídaně bufetovým způsobem, večeře - výběr z menu.

Informace: V hotelu Bellevue - Tlapák je zajištěno ubytování a stravování. Lázeňské procedury jsou zajištěny v budově lázní cca 50 m od ubytování. Rovněž na kolonádě. Lázeňský poplatek - není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě. Parkování před hotelem nebo na parkovišti za poplatek 1-4 noci 70,- Kč/noc, 5-13 nocí 50,- Kč/noc, 14 a více nocí 35,- Kč/noc. Poplatek za psa 150,- Kč/noc, jen po dohodě s hotelem.

Informace o regionu

Česká republika — Střední Čechy — Poděbrady

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter