phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Skalní mlýn

Výhody nabídky

Hotel Skalní mlýn Kód: 4116

PLN
Itaka

Hotel Skalní mlýn Kód: 4116 Česká republika / Jižní Morava / Blansko - Skalní mlýn

Popis nabídky

Blansko - Skalní mlýn

Hotel Skalní mlýn leží v CHKO Moravský kras, poblíž propasti Macocha a Punkevních jeskyní s lodičkami, u nástupiště vláčků, v blízkosti lanovky na Macochu. Hotel je ideálním výchozím místem pro výlety rodin s dětmi. Blízká poloha od Blanska a veletržního města Brna, stejně jako klidná a romantická příroda Moravského krasu, přímo vybízí k rodinné dovolené .

Restaurace, večerní restaurace - piano bar, letní terasy s možností grilování, výtah, internetový koutek, připojení k internetu přes Wi-Fi zdarma v celém objektu a jiné služby. V areálu je půjčovna koloběžek (za popl.), jejichž význam je umocněn uzavřením krasových žlebů pro automobilovou dopravu, možnost úschovy vlastních kol zdarma.

Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC, některé s možností přistýlky, na pokoji SAT-TV, rádio, telefon. Na vyžádání- jedno a třílůžkové pokoje, mezonetové rodinné pokoje (dvě lůžka dole a dvě nahoře v podkroví).

Blansko - přehradní nádrž Palava (cca 8 km), Blansko - městské koupaliště, aquapark s tobogánem, krytý plavecký bazén (cca 7 km), Jedovnice - rybník Olšovec (cca 7 km).

Snídaně - formou teplého a studeného bufetu (v hlavní letní sezóně), rozšířená kontinentální s výběrem hlavního jídla (v mimosezóně),fakultativně doplatek na večeře (výběrem ze tří hlavních jídel vč. moučníku)

Informace: Parkování před hotelem na vlastním parkovišti bez poplatku.

Informace o regionu

Česká republika — Jižní Morava — Blansko - Skalní mlýn

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter