phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Wellness Hotel Panorama

Výhody nabídky

Wellness Hotel Panorama Kód: 4117

PLN
Itaka

Wellness Hotel Panorama Kód: 4117 Česká republika / Jižní Morava / Blansko - Češkovice

Popis nabídky

Blansko - Češkovice

"lázně pro dospělé a ráj pro děti" je rodinný wellness hotel Panorama, v krásném přírodním prostředí nad městem Blanskem, cca 3 km od centra města, v zalesněné městské části Češkovice. Je ideálním místem pro turistiku a cyklotutistiku v Moravském krasu i okolí, vhodný pro rodiny s dětmi i seniory.

moderní klimatizovaná restaurace , unikátní "Nebeská terasa", výtah, dětský koutek, ruské kuželky, ping-pong, kulečník, travnaté hřiště, uložení vlastních kol zdarma, kvalitní Wi-Fi zdarma, místnost pro maminky (přebalování, mikrovlnná trouba, konvice).Hotel má wellness centrum, kde je bazén se slanou vodou (31 stupňů Celsia) a protiproudovým plaváním, whirlopool s perličkovou koupelí a hydromasáží, bylinná parní sauna s možností solné inhalace, infrasauna, finská sauna, Kneippova koupel a solární louka. Balneoprocedury v širokém spektru od klasických aroma masáží, zábalů a voňavých procedur, po thalassoterapii, lávové kameny. Hotel je rájem pro děti – dětský koutek, hračky, houpačky, kolotoč, pískoviště, zookoutek s oslí rodinkou a jinými zvířaty. Projížďky na koni možné přímo v hotelu, kde je i malá venkovní jízdárna. Po celé letní prázdniny je v ceně pro děti animační program (za každého počasí a pod vedením zkušených animátorů).

Dvou- a třílůžkové pokoje Classic New se sprchou a WC, LED TV, lednička, WiFi, telefon. Třílůžkové s balkonem. Dvoulůžkový pokoj Superior se sprchou a WC, LED TV, WiFi, lednice, trezor, telefon, balkon. Na vyžádání - přistýlka, dětská postýlka (za popl.).

Snídaně - formou bufetového stolu, večeře bufet nebo z více variant. Možnost předem objednat vegetariánskou stravu a bezlepkovou nebo jinou dietu.

Informace: Parkování u hotelu bez poplatku

Informace o regionu

Česká republika — Jižní Morava — Blansko - Češkovice

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter