phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Lázeňský & wellness Hotel Niva, Luhačovice

Výhody nabídky

Lázeňský & wellness Hotel Niva, Luhačovice Kód: 2999

PLN
Itaka

Lázeňský & wellness Hotel Niva, Luhačovice Kód: 2999 Česká republika / Střední Morava / Luhačovice

Popis nabídky

Luhačovice-Pozlovice

Hotel v klidné části nad luhačovickou přehradou ve vzdálenosti cca 1500 m pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic. V blízkosti je řada turistických a cykloturistických tras. Krásné okolí a poloha hotelu vytváří ideální místo pro dovolenou.

Moderní hotel nabízí široké spektrum služeb, přes 40 léčebných procedur a řadu wellness procedur. Vnitřní bazén se slanou vodou, venkovní bazén, Luxusní wellness centrum (klasická finská sauna, lesní sauna, bylinková sauna, římská pára, liščí nora s masáží nohou,ledová koupel dolních končetin, whirlpool malý a velký, Kneippovy koupele, Iglu = multifunkční masážní sprchy, vodní vyhřívané lůžko, vyhřívané lavice a pláž, laconium. Možnost speciálních vinných koupelí a zábalů, peeling. Dále fitcentrum, tělocvična, půjčovna kol, dětský koutek, stolní tenis, relaxační a zdravotní centrum ( masáže, vodoléčba, inhalace, zábaly, elektroléčba, pohybová léčba, lékařské vyšetření a možnost odborné konzultace). Připojení na internet.

Standard***- dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, sprcha a WC, SAT/LCDTV, telefon, WiFi zdarma, balkon, v přízemí a v 1.p.. Executive**** - dvoulůžkové pokoje, sprcha a WC, fén, SAT/LCDTV, telefon, trezor, minibar, varná konvice+káva/čaj, WiFi zdarma, župan, balkon, ve 2.p. Na vyžádání bezbarierový pokoj nebo apartmán Suite Deluxe****.

Nabídka programů 2018: U všech programů – přípitek na uvítanou, volné v stupy do vnitřního bazénu se slanou vodou, volné vstupy do venkovního bazénu a fitcentra RELAXAČNÍ POBYT 2018 2 noci, stravování polopenze, program: 1x relaxační masáž zad nebo končetin, 1x slatinný zábal, 2 x 2 hod. vstup do wellness centra ROMANTICKÝ POBYT 2018 2 noci, stravování polopenze (obě večeře v restauraci Koliba), program: 1x romantická večeře při svíčkách v rest. Koliba, láhev sektu pro 2 os, 1x relaxační masáž zad nebo končetin, 1x zábal dle vlastního výběru (medový, levandulový, aj.), 2 x 2hod vstup do wellness centra PRODLOUŽENÝ RELAXAČNÍ POBYT 2018 3 noci, stravování polopenze, program: 1x relaxační masáž zad nebo končetin, 1x slatinný zábal, 1x parafínový zábal, 1x relaxační masáž šíje a obličeje, 2 x 2 hod. vstup do wellness centra LÁZEŇSKÁ DOVOLENÁ 2018 (nejen pro seniory) 6 nocí, stravování polopenze, program: konzultace s lékařem, 1x relaxační masáž zad a končetin, 1x perličková koupel s přísadou, 1x slatinný zábal, 2x parafínový zábal, 5x inhalace Vincentky, 3 x 2 hod vstup do wellness centra TÝDEN REGENERACE 2018 7 nocí, stravování polopenze, program: konzultace s lékařem, 1x uhličitá koupel se zábalem, 1x slatinný zábal, 1x relaxační masáž zad nebo končetin, 1x perličková koupel s přísadou, 1x nordic-walking, 1x zábal dle výběru, 2x parafínový zábal, 5x inhalace Vincentky, 4 x 2 hod. vstup do wellness centra

Polopenze – snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběrem z menu-v hotelové restauraci a stylové valašské restauraci Koliba U černého psa, která je součástí hotelového komplexu.

Informace: Děti do 5 let bez nároku na služby zdarma, od 5 do 12 letse slevou. Dětská cena neobsahuje procedury. Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě.

Informace o regionu

Česká republika — Střední Morava — Luhačovice

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter