phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Fontána

Výhody nabídky

Hotel Fontána Kód: 6619

PLN
Itaka

Hotel Fontána Kód: 6619 Česká republika / Lipno / Frymburk - Hrdoňov

Popis nabídky

Hrdoňov

Hotel Fontána leží cca 200 m od Lipenské přehrady, uprostřed překrásné Šumavské přírody mezi obcemi Černá v Pošumaví a Frymburk, 25 km od Českého Krumlova. Díky své výjimečné poloze patří k jednomu z neznámějších rekreačních středisek v této lokalitě.

Celý komplex tvoří hlavní budova a 10 ubytovací vil (dependance). V hlavní budově je k dispozici restaurace, denní a noční bar, letní terasa, recepce, společenská místnost s TV, salonky, sauna s odpočívárnou, masáže na objednávku. Dále je zde krytý bazén s otevírací prosklenou stěnou směrem k terase, posilovna a tělocvična (volejbal, basketbal atd.), stolní tenis, kulečník, dětská herna, úschovna kol. Ke komplexu patří i plážová restaurace Koliba přímo u písečné pláže a marina, jež nabízí kotviště pro jachty.

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací křeslo vhodné pro dítě do 15 let), sprcha nebo vana, WC, TV, lednička a balkon. Rodinné čtyřlůžkové pokoje - dva dvoulůžkové pokoje se samostatnými vchody, společná předsíňka, sprcha, WC, TV, lednička, bez balkonu. Dvoulůžkové apartmá s možností dvou přistýlek - ložnice, velká obývací místnost, sprcha nebo vana, WC, TV, telefon, lednička, velká terasa.

Vlastní hotelová pláž (cca 200 m) s písčitou i travnatou plochou, hřiště na beach volejbal a nohejbal, dětské hřiště, plážová restaurace Koliba. Krytý hotelový bazén s otevírací prosklenou stěnou.

HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ min. 2 noci, ubytování se snídaní POBYT PRO SENIORY (od 55 let) – 5 nocí 5x ubytování s plnou penzí, bazén, 1x sauna (1 hod.), tělocvična, výlet lodí po Lipně, místní poplatek. POBYT PRO SENIORY (od 55 let) – 7 nocí 7x ubytování s plnou penzí, bazén, 2x sauna (1 hod.), tělocvična, výlet lodí po Lipně, místní poplatek.

Ubytování je možné pouze v ubytovacích vilách (dependancích), v hlavní budově nejsou žádné pokoje.

Dle programu. Snídaně a večeře formou bufetu, obědy formou bufetu podle počtu hostů, jinak výběrem předem.

V komplexu krytý bazén, posilovna, tělocvična, stolní tenis, kulečník, dětská herna, půjčovna a úschovna kol, půjčovna sportovního náčiní, marina s molem pro cca 30 jachet, hřiště na beach volejbal, nohejbal, hřiště pro děti, in-line bruslení, cyklostezky přímo u komplexu. Nově také cyklopřívoz přímo od hotelu Fontána - trasa Hrdoňov - Zámecký les délka 1,5 km. Pro vodáky je připravena doprava do Vyššího Brodu či k horní Vltavě (Soumarský most). Možnost výletů do Českého Krumlova, Hluboké nad Vltavou, Vyššího Brodu, atd.

Informace: Parkování v areálu zdarma. Místní poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě. Dětská postýlka zdarma - požadavek nutno uvést při objednání pobytu.

Informace o regionu

Česká republika — Lipno — Frymburk - Hrdoňov

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter