phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Fit Fun

Výhody nabídky

  • hotel v klidném prostředí
  • pěší horská turistika, cykloturistika
  • hotelové relaxační služby
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • zdarma bazén (14:00 -21:00)
  • zdarma stolní tenis a dětský koutek

Hotel Fit Fun Kód: 8148

PLN
Itaka

Hotel Fit Fun Kód: 8148 Česká republika / Krkonoše a Podkrkonoší / Harrachov

Popis nabídky

Harrachov – Rýžoviště

hotel Fit Fun se nachází v klidné části Harrachova – Rýžovišti u Ryzího potoka v mírné stráni.

Hotelové pokoje jsou v hlavní části (HBUD) a vedlejší části (VBUD). Jsou propojeny zaskleným průchodem. Restaurace, lobby bar, bowling bar, stolní tenis, venkovní hřiště pro volejbal, šipky, zimní zahrada a dětský koutek, venkovní ohniště a posezení. Vnitřní hotelový bazén, dětské brouzdaliště, parní lázeň, finská sauna, Whirlpool, sluneční louka, fitness a na vyžádání masáže. Výtah. Vedlejší budova je bez výtahu. Možnost zapůjčení lyží, lyžařská škola.

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (plnohodnotné lůžko), sprcha, WC, TV SAT. A rodinný (2+2 FAM) pokoj 4 plnohodnotná lůžka.

Harrachov – koupaliště cca 30 minut pěšky od hotelu, travnatá pláž, minigolf, možnost zapůjčení lehátek, tenisový kurt. Hotelový bazén s protiproudem a brouzdalištěm pro děti.

VELIKONOČNÍ POBYT NA 3 NOCI, možnost prodlouženína 4 noci v době 13.4.-17.4. 2017 3x ubytování 3x polopenze, (při večeři jedno jídlo racionální strava), 1x káva a dezert, 1x vstup do balnea na 1 hodinu, 1x sauna 1 hodina, parkování u hotelu zdarma, vstup do bazénu v určených časech, stolní tenis a Wi-Fi zdarma, Harrachov Card - karta slev,33% sleva na wellness procedury, místní poplatek v ceně pobytu, dětská postýlka zdarma(nutno nahlásit předem). Cena 2290,- Kč první dítě na přistýlce do 9,9 let zdarma. druhé dítě do 9,9 na přistýlce 450,- Kč osoba na přistýlce 10-17,9 let 750,- Kč RELAXAČNÍ POBYT 5x ubytování s polopenzí, vstup do bazénu ve vypsaných časech, 50% sleva na bowling, 1x balneo (Whirlpool, pára, infrasauna, sluneční louka), 30% sleva na masáže, pro děti do 15 let 1x zmrzlinový pohár, úschova kol, parkování a rekreační poplatek. POBYT PRO SENIORY OD 55 LET 5x ubytování s polopenzí, 3x obědový balíček, vstup do bazénu ve vypsaných časech, 50% sleva na bowling,1x káva nebo čaj s koláčem, 1x balneo (Whirlpool, pára, infra sauna, sluneční louka), úschova kol, parkování, pejsek zdarma, místní poplatek.

Relax balíček Fit Fun (jen pro dospělou osobu- 1x částečná masáž, 1x balneo – 60 minut, fitness). Parkování u hotelu za 160,- CZK/ den Poplatek za zvíře: 300,- CZK/noc

děti od 2 do 15 let, ubytované na přistýlce, jsou zdarma. Děti 2 let jsou zdarma bez nároku na lůžko.

polopenze – snídaně bufet, večeře bufet nebo s obsluhou (podle počtu osob). K večeři 0,3 vody.

Informace: Místní poplatek - je zahrnut v ceně pobytu. Vstup do bazénu : 14.00 - 21.00 hod. Happy hour - sleva 20% na nápoje v restauraci od 11.30 do 14.00 hod. Při pobytu od 3 nocí sleva 20% na masáže a bowling. Parkování u hotelu za poplatek 160,- CZK/den

Informace o regionu

Česká republika — Krkonoše a Podkrkonoší — Harrachov

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter