phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Lázeňské domy Karlova Studánka

Výhody nabídky

Lázeňské domy Karlova Studánka Kód: 1906

PLN
Itaka

Lázeňské domy Karlova Studánka Kód: 1906 Česká republika / Jeseníky / Karlova Studánka

Popis nabídky

Karlova Studánka

V Chráněné krajinné oblasti Jeseníky v nadmořské výšce 800 m pod nejvyšší horou Moravy Pradědem (1 491 m n.m), v romantickém údolí říčky Bílé Opavy. K dispozici je krytý bazén s řadou vodoléčebných atrakcí – 3 chrliče k masážím, whirlpool, perličková lehátka a lavice pod vodní hladinou, dnová vřídla, dnové šampaňské perličky. Součástí bazénového centra je tepidarium, umožňující relaxaci v suchém i vlhkém teple, finská sauna, nová wellness technika vibrosauna a vacuwell.

LÁZEŇSKÝ HOTEL SLEZSKÝ DŮM - nově zrekonstruovaná budova v areálu lázní se společenskou místností. Stravování je zajištěno v centrální jídelně lázeňského hotelu Libuše cca 450 m. V objektu není výtah. LÁZEŇSKÁ VILA VLASTA - budova z roku 1894, po celkové rekonstrukci, cca 50 m od hlavní lázeňské budovy Libuše. V objektu není výtah. LÁZEŇSKÝ DŮM BEZRUČ - nově rekonstruovaná budova s jedno- a dvoulůžkovými pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV a satelitem. V objektu se nachází lázeňská čítárna s možností využité internetu. LÁZEŇSKÁ BUDOVA LIBUŠE - hlavní lázeňská budova, recepce, kavárna, centrální jídelna, biliár, stolní tenis, knihovna, inhalatorium, balneoprovoz, elektroléčba, stálá lékařská služba, výtah.

V jedno- a dvoulůžkových pokojích Comfort se sprchou, WC a TV, které poskytuje několik lázeňských domů v areálu lázní (Slezský dům, Libuše, Vlasta, Bezruč aj.). Pokoj Superior je za příplatek. Ubytování bude upřesněno při objednávce.

Nabídka programů 2018: ZÁŽITKOVÝ WELLNESS PRO DVA2018 (NOVINKA), 2 noci (nástup kdykoliv), polopenze, program: 1x společná soukromá vířivka, sekt + ovoce, 1x čokoládová procedura, 1x bazénový komplex vstup na 80 min., 1x lázeňské oplatky Z LÁZNÍ NA PRADĚD A ZPÉT 2018 2 noci (nástup kdykoliv), polopenze, program: 2x bazénový komplex vstup na 80 min, 1x zábal z minerálního bahna Krymského jezera Saki - celá záda, 1x mapa Jeseníků, 1x vstup na rozhlednu Praděd. POBYT PRO ZDRAVÍ 2018 6 nocí (nástup kdykoliv), polopenze, program: 1x solná jeskyně, 2x bazénový komplex vstup na 80 min, 1x uhličitá koupel, 1x masáž klasická -1 sestava, 1x zábal z minerálního bahna Krymského jezera Saki - celá záda. AKTIVNÍ NORDIC WALKING 2018 2 noci, (nástup pouze v pátek), polopenze, program: 1x karbonové hole na Nordic Walking, 1x proškolení instruktorem, 1x vycházka s instruktorem, 2x bazénový komplex vstup na 80 min. DRUHÝ DECH V HORSKÝCH LÁZNÍCH 2018 (novinka) 6 nocí (nástup kdykoliv), polopenze, program: 4x inhalace, 1x solná jeskyně RELAX V KAŽDÉM VĚKU 2018 6 nocí, (nástup kdykoliv), plná penze, program: 1x solná jeskyně, 2x bazénový komplex vstup na 80 min, 1x uhličitá koupel, 1x masáž s bylinným termoforem, 5x inhalace, 1x zábal z minerálního bahna Krymského jezera Saki – páteř a bedra.

dle programu – jednotná plná penze nebo polopenze. Strava je podávána v centrální jídelně hlavní lázeňské budovy Libuše.

Informace: Parkování v areálu lázní na vyhrazeném parkovišti za poplatek. Příjezd vlak i bus – st. Bruntál, dále autobusem do st. Karlova Studánka – dolní parkoviště, odtud cca 5 minut pěšky do přijímací kanceláře lázní. Po příjezdu je nutné se hlásit v centrální recepci Lázeňské budovy Libuše, kde budou sděleny potřebné informace a předány klíče od pokoje. Provozní doba recepce 24 hodin. U obou příjezdových cest k budově Libuše je dopravní značení Zákaz vjezdu, ubytovaným je ale vjezd povolen. Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě. Nástup do ubytovacího zařízení je od 11 hod !!! Procedury mohou být načasovány již v den příjezdu od 12.30 hod. Uvolnění pokoje poslední den do 10 hod.

Informace o regionu

Česká republika — Jeseníky — Karlova Studánka

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter