phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Zvíkov a bungalovy

Výhody nabídky

  • klidné přírodní prostředí
  • pěší turistika, cykloturistika
  • vyhlídkové plavby
  • možnost návštěvy hradu Zvíkov
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • hotelový bazén

Hotel Zvíkov a bungalovy Kód: 4700

PLN
Itaka

Hotel Zvíkov a bungalovy Kód: 4700 Česká republika / Jižní Čechy / Zvíkovské Podhradí

Popis nabídky

Zvíkovské Podhradí

V pěkné zahradě na břehu Orlické přehrady s výhledem na skalnaté údolí řeky Otavy, cca 800 m od hradu Zvíkov

K dispozici je restaurace, kavárna, vinárna, bazén (zdarma), privátní sauna a vířivka (za poplatek), masáže dle nabídky, ruské kuželky a dětské hřiště (zdarma), sportovní areál s tenisovým kurtem a biliár (za poplatek).

Hotel: jedno- a dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky (rozkládací gauč pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti)Na pokojích sprcha, WC, TV SAT, fén, Wi-Fi. Bungalovy (cca 200 m od hotelu): dvoulůžkové s přistýlkou (rozkl. dvojkřeslo), sprcha, WC, lednička, rychlovarná konvice, terasa s posezením.

Krytý hotelový bazén (cca 12 x 4 x 1,6 m), venkovní bazén (cca 25 x 8 m) v sousedním areálu (cca 150 m od hotelu), Orlické jezero (např. Sv. Anna cca 5 km).

PRÁZDNINY PATŘÍ DĚTEM 7 nocí (sobota – sobota), červenec - srpen Program: ubytování se snídaní nebo s polopenzí (u polopenze nápoj k jídlu pro děti zdarma), pro děti – program, soutěže, ceny a dárky, zmrzlinový pohár, dětské hřiště, dětský koutek, dětská diskotéka, Wellness večer. ZVÍKOV PATŘÍ DĚTEM 3, 6 nebo 7 nocí v období mimo dobu letních prázdnin Program: ubytování se snídaní nebo s polopenzí (u polopenze nápoj k jídlu pro děti zdarma), pro děti – program, soutěže, ceny a dárky, zmrzlinový pohár, dětské hřiště, dětský koutek, dětská diskotéka, neomezený vstup do bazénu (květen – září), 1x wellness (sauna a vířivka) SENIORSKÝ BALÍČEK I 7 nocí mimo období 07.07. – 26.08. minimálně jedné osobě na pokoji musí být 60 let, věk ostatních není rozhodující Program: 7x ubytování s polopenzí, neomezený vstup do bazénu (květen, červen, září), 1x káva + domácí dezert, 1x whirlpool nebo 1x sauna, 1x masáž zad a šíje Při minimálně 10 osobách filmový večer a taneční večer s reprodukovanou hudbou. ROMANTICKÝ BALÍČEK 2 nebo 3 noci, mimo období 07.07. – 26.08. Program: ubytování na romanticky vyzdobeném pokoji, welcome drink, snídaně formou bufetu, 1x slavnostní tříchodová večeře s 0,5l vína, neomezený vstup do bazénu (květen, červen, září), 1x vířivka se sektem, sleva 20% na masáž. HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ min. 2 noci se snídaní

Dle programu - snídaně bufet, večeře výběrem z menu

Informace:

  • Dětská cena platí pro děti od 5 do 12 let. Děti do 5 let bez nároku na služby zdarma.
  • Místní poplatek není zahrnut v ceně pobytu.
  • Z nejbližších stanic (vlak - Písek, autobus - Čimelice) je možnost odvozu hotelovým autem - za poplatek (nutno objednat předem).

Informace o regionu

Česká republika — Jižní Čechy — Zvíkovské Podhradí

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter