phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Lázeňský komplex Curie

Výhody nabídky

  • kvalitní léčebné a relaxační procedury
  • radonové koupele
  • příjemné prostředí i pro náročné klienty
  • aktivní odpočinek
  • turistika, cykloturistika
  • možnost výletů do SRN

Lázeňský komplex Curie Kód: 1974

PLN
Itaka

Lázeňský komplex Curie Kód: 1974 Česká republika / Krušné hory / Jáchymov

Popis nabídky

Jáchymov

Město Jáchymov, založené roku 1516, leží pod nejvyšší horou Krušných hor a nabízí mnoho nevšedních zážitků. V okolí se nachází významná střediska zimních i letních sportů. Město bylo díky rozsáhlé těžbě vzácných kovů povýšeno na konci středověku na královské město. Jáchymov se tak stal jedním z nejvýznamnějších měst Evropy. V královské mincovně se od roku 1519 razily stříbrné tolary (Joachimsthaler), jejichž jméno si vypůjčili američtí osadníci pro svoji měnu – dolar. V hlubokém podzemí se zde nachází jedno z nejbohatších nalezišť minerálů na světě. A vyvěrají odtud léčivé prameny, které navracejí zdraví mnoha hostům světoznámých lázní Jáchymov. Díky vysoké koncentraci radonu ve vodě jsou dodnes nejúčinnějšími radonovými lázněmi na světě. Již po 110 let poskytují Jáchymovské lázně léčbu pohybového aparátu unikátní radonovou vodou. Lázeňský komplex Curie leží přímo ve středu lázeňské části města.

Lázeňský komplex Curie je komplex tří vzájemně propojených lázeňských budov (Curie, Praha, Elektra) a zajišťuje přístup ke všem službám pod jednou střechou. Hostům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace, kavárna, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, internetový koutek, výtah. Lázeňská péče - lékař, radonové koupele, léčebné procedury, rehabilitační bazén, další procedury v Lázeňském centru Agricola (cca 300 m).

Jedno- a dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím (kategorie 1.A), TV SAT, Wi-Fi zdarma, telefon, lednička, trezor nebo uzamykatelná skříňka, župan.

TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA
Komplexní léčba, minimálně 14 nocí
Program: 14x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí, 1x lékařské vstupní vyšetření, stanovení individuálního léčebného plánu, laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová), 1x lékařské výstupní vyšetření s výstupní lékařskou zprávou, 30x léčebná procedura předepsaná lékařem (10x velká procedura, 20x malá procedura), 12x radonová koupel.
Každá další noc: 1x ubytování s plnou penzí, 3x léčebná procedura (1x radonová koupel, 1x velká procedura, 1x malá procedura).
Bonus k pobytu: 1x bazén a sauna (90 min.) v Aquacentru Agricola, 1x solná jeskyně (45 min.) v Aquacentru Agricola, 1x minerální voda Vincentka (0,7 l) z lázní Luhačovice.


ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA
Výhodná léčba, minimálně 14 nocí
Program: 14x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí, 1x konzultace s lékařem s předepsáním procedur, laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová), 16x léčebná procedura (ostatní procedury), 12x radonová koupel. Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitaci.
Každá další noc: 1x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí, 2x léčebná procedura, kromě neděle (1x radonová koupel, 1x ostatní procedura).
Bonus k pobytu: 1x minerální voda Vincentka (0,7 l) z lázní Luhačovice.


KÚRA NA ZKOUŠKU
7 nocí na poznání léčebné kúry
Hotel Běhounek
Program: 7x ubytování s plnou penzí nebo polopenzí, 1x konzultace lékaře, 3x radonová koupel, 1x přísadová koupel, 1x suchá uhličitá koupel, 1x uhličitá koupel mokrá, 2x klasická masáž částečná, 3x parafínový zábal rukou, 2x oxygenoterapie, 1x skupinový tělocvik s fyzioterapeutem.
Bonus k pobytu: 1x minerální voda Vincentka (0,7 l) z lázní Luhačovice.


Příjezd – Vlakem do st. Ostrov nad Ohří. Po objednání předem je možné zajistit přepravu z nádraží do lázní, od pondělí do pátku na určené odjezdové časy (info o aktuálních časech v prodejní CK při objednání). Za poplatek je možné také zajistit odvoz Taxi. Autobusem přímo z Prahy do Jáchymova nebo z Prahy a z Plzně s přestupem v Karlových Varech (směr Ostrov - Jáchymov).
Parkování před komplexem za poplatek.
Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu – úhrada na místě.
Na vyžádání jsou možné další lázeňské hotely a penziony, vyšší ubytovací kategorie nebo programy.
Pojištěncům smluvních zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP a ZPŠ poskytují lázně 20% slevu na léčebné pobyty. Uvedené ceny tuto slevu již zohledňují.

Dle programu - formou bufetu.

Informace o regionu

Česká republika — Krušné hory — Jáchymov

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter