phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Tommy

Výhody nabídky

  • PRO KLIENTY ČEDOKU:
  • denně vstup do hotelového bazénu na 30 minut zdarma
  • 20% sleva na sportovní, rekondiční a relaxační masáže, krytý bazén s protiproudem, relaxační koupel ve vířivé vaně whirlpool, hydromasážní vanu, finskou saunu, infrasaunu
  • zvýhodněné ceny včetně polopenze
  • relaxační balíčky

Hotel Tommy Kód: 4188

PLN
Itaka

Hotel Tommy Kód: 4188 Česká republika / Východní Čechy / Náchod

Popis nabídky

Náchod

v centru příměstské částiNáchoda - Babí

restaurace v rustikálním stylu, lobby bar, kongresový sál, wellness centrum, bazén s protiproudem, whirlpool, finská sauna, infrakabina, hydromasážní vana, široká nabídka relaxačních a rekondičních masáží. Hotel je řešen jako bezbariérový a má výtah. Úschovna jízdních kol zdarma. Z důvodu zachování klidné a relaxační atmosféry hotelu, nejsou přijímány děti do 10 let.

dvoulůžkové pokoje ekonomy class, zařízené v moderním zámeckém stylu s příslušenstvím (sprchový kout a WC), TV LCD se SAT, telefon s přímou volbou, pevné připojení na internet. Na každém patře společná lednice.

bazén ve wellness, vodní nádrž Rozkoš u České Skalice (cca 8 km).

POBYT NEDĚLE - PÁTEK: strava: polopenze program:5 nocí, 5x vstup do hotelového bazénu na 30 minut, 2x vstup do vířivé vany whirlpool na 25 min pro 2 osoby, masáž zad a šíje na 30 minut, 20% sleva na další procedury hotelového wellness centra POBYT S ANTISTRESOVÝM RITUÁLEM: strava: polopenze program: 2 noci, 1x vstup do hotelového bazénu na 30 minut, 1x vstup do vířivé vany whirlpool na 25 min., antistresový aromatický rituál pro 2 osoby na 90 min. (prohřátí v infra kabince 30min, masáž zad a šíje 30min. a olejový zábal umocněný nosičem tepla 30min.), propagační materiály o Kladském pomezí AKTIVNÍ POBYT NA 3 NOCI: 3x ubytování v pokoji economy class se snídaní, 3 x vstup do hotelového bazénu na 30 min. pro 2 osoby, 20% sleva na další procedury hotelového wellness centra, propagační materiály o Kladském pomezí HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ: ubytování včetně polopenze, denně vstup do hotelového bazénu na 30 min., 20% sleva na relaxační koupele ve whirlpool, sportovní a relaxační masáže, finskou saunu, infrasaunu.

dítě do 5 let bez nároku na služby zdarma.

polopenze - snídaně bufetovým způsobem, večeře - tříchodové jednotné menu další stravování v rámci provozní doby restaurace, nabídka poledních menu

Informace: Parkování: u hotelu zdarma Místní poplatek je zahrnut v ceně.

Informace o regionu

Česká republika — Východní Čechy — Náchod

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter