phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Hotel Royal Garden

Výhody nabídky

  • V r. 2018 zcela zrenovovaný hotel
  • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • All Inclusive

Hotel Royal Garden Kód: VAR2RGA

PLN
Itaka

Hotel Royal Garden Kód: VAR2RGA Bulharsko / Varna / Balčik

Popis nabídky

Balčik

Uzavřený komplex 2 hotelů (Royal Bay 4* a Royal Garden 3*+) se nachází přímo na břehu moře, v klidné oblasti mimo velká letoviska, cca 10 km od Balčiku, 12 km od Kavarny a cca 60 km od letiště Varna; nejbližší obchody cca 500 m od hotelu.

Písčitá pláž, přístupná klientům obou hotelů, s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu Royal Bay, ze strany hotelu Royal Garden přístup do moře po schodech, lehátka a slunečníky zdarma.

Vstupní hala, recepce, bankomat, restaurace, plážový bar, WiFi ve společných prostorách hotelu zdarma; trezor na recepci (cca 40 BGN/týden), půjčovna aut. Bazén s oddělenou částí pro děti u hotelu Royal Bay; u bazénu terasa se slunečníky, stolky a židle. Nízká třipatrová budova Royal Garden je bez výtahu. Nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí.

Dvoulůžkové superior pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti (rozkládací křesla) mají vlastní příslušenství (koupelna/sprcha, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, chladnička, balkon s výhledem na moře nebo do okolí.

All inclusive zahrnuje snídaně (8:00-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, odpolední snack, zmrzlinu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-21:00) v časech a místech určených hotelem.

Plážový volejbal, basketbal, stolní tenis, šipky, aqua aerobic, amfiteátr, dětské hřiště; za poplatek 3 golfová hřiště v blízkosti resortu.

LETECKY:
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

VLASTNÍ DOPRAVA:
7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace o regionu

Bulharsko — Varna — Balčik

Mapa
Fakultativní výlety

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter