phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

V zajetí vulkánů

Výhody nabídky

V zajetí vulkánů Kód: 5074

PLN
Itaka

V zajetí vulkánů Kód: 5074 USA

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY DO LOS ANGELES Po příletu transfer do hotelu, volný program, nocleh.
2. den LOS ANgELES Prohlídka města. Čeká nás Chodník slávy, Sunset Drive, Financial Center, čtvrť Beverly Hills, pláž Venice Beach či přímořské předměstí Santa Monica. Dopoledne možná návštěva Universal Studios (fakult.). Nocleh v Los Angeles.
3. den JOSHUA TREE Návštěva NP Joshua Tree – rezervace žulových skal. Projedeme Twentynine Palms, kde se irská kapela U2 inspirovala k natočení alba Joshua Tree. Přes Mohavskou poušť zamíříme do Williams – zčásti po slavné Route 66, nocleh.
4. den gRAND CANYON - LAS VEgAS Odjezd k největší turistické atrakci USA, Velkému kaňonu. Fakultativně let nad hříčkou přírody o délce 500, šířce 25 a hloubce 1,5 km. Kolosální útvar vychutnáme z vyhlídek a pěším výletem po okraji. Přejezd do Las Vegas, nocleh.
5. den LAS VEgAS – HOOVER DAM Návštěva přehrady Hoover Dam a jezera Lake Mead. Odpoledne prohlídka Las Vegas – velkoměsta hazardu a oslnivých atrakcí. Projížďka po Stripu. Volný program za cinkotu mincí herních automatů. Nocleh v Las Vegas.
6. den ÚDOLÍ SMRTI Odjezd do NP Údolí smrti. Navštívíme nejteplejší a nejnižší bod západní zeměkoule a zkusíme se vžít do pocitů pionýrů, kteří v ďábelském údolí sevřeném hroty vysokých hor hledali cestu do Kalifornie. Podél pohoří Sierra Nevada cesta k NP Yosemite, nocleh na trase.
7. den ÚCHVATNÝ YOSEMITE Prohlídka jezera Mono Lake s vápencovými věžemi, jízda do horského průsmyku Tioga – brány k NP Yosemite. Navštívíme Yosemitské údolí s nejvyšším vodopádem Severní Ameriky a staneme na vyhlídce Glacier Point. Nocleh v Modestu.
8. - 9. den SAN FRANCISCO Přejezd do San Franciska, kde navštívíme většinu zajímavých míst města. Uvidíme Golden Gate Bridge, pitoreskní Čínskou čtvrť, přístavní oblast Fisherman’s Wharf i prudké ulice u Russian Hill. Svezeme se tramvají cable-car (fakult.) a podnikneme plavbu po zátoce s výhledy na mosty a ostrov Alcatraz – káznici, v níž byl vězněn Al Capone, nocleh.
10. den NP REDWOOD Návštěva pohádkového lesa sekvojí v NP Redwood. Tyto obrovské stromy dosahují výšky 115 metrů. V srdci rezervace spatříme elektrizující výjev rozhraní pásu lesa, skal a oceánu. Nocleh na trase.
11. den NP CRATER LAKE Návštěva Kráterového jezera – horského plesa barvy nejmodřejšího inkoustu obkrouženého strmými stěnami kráteru vyhaslé sopky. Přírodní drahokam Oregonu je s hloubkou 589 m i nejhlubším jezerem v USA. Nocleh na trase.
12. den V ZAJETÍ VULKÁNŮ Cestu Kaskádovými horami si zpestříme vyhlídkovou jízdou v okolí horského štítu Mt. Bachelor, která prochází systémem jezer a dravých říček. Po průjezdu rezervací Warm Springs mineme bílou čepici sopky Mt. Hood a přes údolí Hood River Valley dorazíme k mohutnému toku řeky Columbia. Nocleh na trase.
13. den MT. RAINIER – SVATÁ HELENA MT. RAINIER – SVATÁ HELENA Odjezd k sopce Mt. St. Helens, která po výbuchu v roce 1980 přišla o třetinu hmoty. Dále na severu si prohlédneme další vulkán – Mt. Rainier obklopený vodopády a ledovci. Nocleh na trase.
14. den NP OLYMPIC Jen málo míst je tak prosyceno životní energií přírody jako NP Olympic. Deštné pralesy, alpinské louky, stáda losů, šokující pohled z Hurricane Ridge na 60 aktivních ledovců – mezi nimi obr Mt. Olympus. A pláže? Drama samo o sobě.
15. den SEATTLE Jízda trajektem do Seattlu, energického města s továrnami Boeing, společností Microsoft a grunge – hudebním stylem, jenž ovlivnil celou generaci. Návštěva Pioneer Square s historií zlaté horečky či tržnice Pike Place Market. Vyjedeme také na věž Space Needle, nocleh.
16. den SEATTLE - PRAHA Volný program, transfer, odlet do Prahy.
17. den PŘÍLET DO PRAHY

• leteckou přepravu a letištní taxy • 15x ubytování kategorie 3* • doprava vozy či mikrobusy (pouze) • vstupy do národních parků • služby českého průvodce NAVÍC V CENĚ • Plavba v San Francisku ke Golden Gate Bridge • Návštěva věže Space Needle v Seattlu

Cena nezahrnuje: • fakultativní vstupy a výlety • stravování a spropitné • vstupní autorizaci do USA. Žádost podejte na adrese: https://esta.cbp.dhs .gov

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter