phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

To nejlepší z východu USA

Výhody nabídky

To nejlepší z východu USA Kód: 5060

PLN
Itaka

To nejlepší z východu USA Kód: 5060 USA

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY Odlet z Prahy do New Yorku. Po příletu transfer, ubytování. Možnost individuální návštěvy centra města. Nocleh v NY.
2. den NEW YORK Prohlídku zahájíme návštěvou Liberty Island se sochou Svobody a Ellis Island, symbolem přistěhovalců. Projdeme jižní Manhattan s místy jako Wall Street, Trinity Church, Čínská a Italská čtvrť. Z Empire State Building si vychutnáme panoráma města. Nocleh na Manhattanu.
3. den NEW YORK Dnes nás čeká prohlídka oblastí okolo Centrálního parku, Páté Avenue a Times Square. Podíváme se k Rockefellerovu centru, navštívíme divadelní čtvrť a luxusní obchody na Páté Avenue. Večer na rozzářeném Times Square vstřebáme jedinečnou atmosféru města. Nocleh na Manhattanu.
4. den NEW YORK – NIAGARA FALLS Přejezd státem New York. V podvečer příjezd k Niagarským vodopádům, ubytování, volno. Po setmění lze shlédnout světelnou show barev promítanou přímo na vodní stěnu této přírodní ikony východu USA. Nocleh v Niagara Falls.
5. den NIAGARA FALLS – HARRISBURG Pěší výlet podél vodopádů s několika úžasnými vyhlídkami na 55 metrů vysokou masu padající vody. Sílu běsnícího živlu znásobí plavba lodí do blízkosti vodní stěny. Po průjezdu Buffalem, kdysi pyšného centra rejdařského obchodu na Velkých jezerech, odjedeme směrem do Harrisburgu. Nocleh na trase.
6. den GETTYSBURG – WDC Návštěva Gettysburgu, kde se odehrála klíčová bitva občanské války mezi pokrokovým Severem a otrokářským Jihem. Odpoledne příjezd do Washingtonu D.C. a částečná prohlídka města. Večer možnost individuální návštěvy půvabné čtvrtě Georgetown s restauracemi, bary či pivnicemi. Nocleh ve Washington D.C..
7. den WASHINGTON D.C. Prohlídka města, během níž se podíváme k Bílému domu, Kapitolu – sídlu senátu a kongresu, monumentu prezidenta G. Washingtona či památníkům prezidenta Lincolna a Jeffersona. Také navštívíme Arlingtonský hřbitov, památník vietnamské a korejské války a další zajímavá místa. Možnost ind.návštěvy některého z muzeí na třídě The Mall. Nocleh.
8. den ANNAPOLIS – PHILADELPHIA Odjezd do Annapolis – které díky architektonickému stylu, historii a přímořskému rázu patří k nejhezčím městečkům v USA. Sídlí zde slavná námořní akademie. Mezi kadety elitní školy patřili američtí prezidenti, astronauti či příslušníci komand SEALS. Následuje přejezd velkolepého mostu Chesapeake Bridge, jenž se klene nad zátokou Chesapeake. Odpoledne příjezd do Philadelphie, ubytování, volný program, nocleh.
9. den PHILADELPHIA – MIAMI Prohlídka centra města s návštěvou Independence Hall a Liberty Bell – zvonu, jenž je pro všechny Američany symbolem svobody a nezávislosti. Transfer na letiště, odlet do Miami, nocleh.
10. den MIAMI – KEY WEST Putování po silnici Overseas Highway vedoucí přes 50 mostů k nejjižnějšímu bodu severoamerického kontinentu do městečka Key West. Tohle živé místo s příchutí Karibiku proslavil nevázaný způsob života. Návštěva domu spisovatele Ernesta Hemingwaye. Nocleh v Key West.
11. den KEY WEST – EVERGLADES Cestou z Key West návštěva aligátoří farmy v blízkosti NP Everglades. Do unikátní rezervace, kde v hustých mangrovových močálech žijí stovky ptačích druhů, pumy a aligátoři se vydáme i na speciálním vznášedle. Nocleh v Naples.
12. den TAMPA – ORLANDO Přes okouzlující most Sunshine Skyway vklouzneme do floridského letoviska St. Petersburg, kde se mimo jiné nachází jedinečná sbírka obrazů Salvadora Dalího. Po krátké okružní jízdě Tampou se vydáme do města zábavy malých i velkých – Orlanda. Nocleh v Orlandu.
13. den ORLANDO Návštěva některého ze zábavních parků – třeba Disney World či Universal Studios s atrakcemi na motivy slavných filmů. Znamenitou volbu skýtá mořský svět Sea World s delfíny, kosatkami a dalšími vodními živočichy (vstupy fakultativně). Nocleh v Orlandu.
14. den NASA – MIAMI Při návratu k pobřeží Atlantiku navštívíme (fakultativně) Kennedyho vesmírné středisko. Poznáte základnu kosmického programu NASA, případně navštívíte unikátní expozici raketoplánu Atlantis, jenž absolvoval 15 misí do vesmíru. Přesun do Miami, ubytování, volno. Nocleh v Miami.
15. den MIAMI BEACH Prohlídka města pláží s návštěvou čtvrtí Little Havana, Coconut Grove a Coral Gables, případně volný program na plážích Miami Beach. Nocleh v Miami.
16. den ODLET DO PRAHY Transfer na letiště a odlet do Prahy.
17. den PŘÍLET DO PRAHY Poznámka: v jarních měsících může být regulována plavba k Niagarským vodopádům (řešeno náhradním programem). Poznámka: prohlídka New Yorku zpravidla pěšky a metrem - cca $3/osoba/jízda. Poznámka: program společný s EXO 550 (východ) a EXO 562 (Florida). Poznámka: v New Yorku při požadavku na pokoj se dvěma oddělenými lůžky bude účtován poplatek 890,- Kč/os

• leteckou přepravu a letištní taxy • 15x ubytování kategorie 3* (v NY na Manhattanu) • doprava autobusy, mikrobusy či vozy • vstupy do národních parků • služby českého průvodce NAVÍC V CENĚ • Výlet lodí k soše Svobody a na ostrov Ellis Island • Plavba lodí do těsné blízkosti Niagarských vodopádů • Jízda vznášedlem do močálů NP Everglades • Návštěva farmy s chovem aligátorů • Návštěva domu Ernesta Hemingwaye v Key West

Cena nezahrnuje: • fakultativní vstupy a výlety / stravování a spropitné • vstupní autorizaci do USA. Žádost podejte na adrese: https://esta. cbp.dhs.gov

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter