phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

To nejlepší z Tyrolska s návštěvou Salcburku a Zugspitze

Výhody nabídky

  • poznávání v oblíbené oblasti
  • výhodná cena

To nejlepší z Tyrolska s návštěvou Salcburku a Zugspitze Kód: 3715

PLN
Itaka

To nejlepší z Tyrolska s návštěvou Salcburku a Zugspitze Kód: 3715 Rakousko / Německo

Jenbach - jezero Achensee - Innsbruck - Garmisch-Partenkirchen - Salzburg

Nástupní místa autokaru:
Praha (Roztyly), Tábor, České Budějovice

Popis nabídky


1.den:
Noční odjezd z Prahy přes Tábor a České Budějovice do Rakouska a dále kolem Linze, Salzburgu a německého Rosenheimu do Jenbachu, odkud nás nejstarší parní zubačka na světě (jízdné není v ceně zájezdu) dopraví k nejkrásnějšímu jezeru Tyrolska Achensee, kde podnikneme, při dobrých časových možnostech, okružní cca 1,15 hod dlouhou jízdu motorovou lodí po nejvýznamnějších místech této lokality (jízdné není v ceně). Po návratu do přístavu pokračujeme autobusem do tyrolské metropole Innsbrucku, kde se nejdříve zastavíme v Olympijském areálu u skokanských můstků (vstupné na můstky není v ceně zájezdu) a dále pokračujeme do městského centra, kde jistě nevynecháme možnost návštěvy pěší zóny se známou Zlatou stříškou, která je symbolem tohoto města, františkánským kostelem s hrobkou císaře Maxmiliána, kolem níž stojí průvod významných evropských vladařů, či chrámu sv.Jakuba s nádhernými freskami a oltářním obrazem Madony od Cranacha st. V podvečerních hodinách odjezd do místa ubytování. Nocleh.
2.den:
Po snídani pojedeme přes Seefeld do Německa do Garmisch-Partenkirchenu, odkud, při dobrých časových množnostech, pojedeme ozubnicovou železnicí na nejvyšší vrchol Německa Zugspitze (jízdné není v ceně). Zpět pojedeme lanovkou a autobusem se vracíme k návštěvě samotného Garmisch-Partenkirchenu, kde se zastavíme poblíž olympijské haly a projdeme si pěší zónu, kde se nachází stará lékárna a Neue Martinskirche. Pokračujeme k návštěvě olympijského areálu se skokanskými můstky a poté po asi kilometru pohodlné chůze odtud odtud dojdeme k soutěsce Partnachklamm, kterou během historie vytvarovaly divoké vody. Návrat do místa ubytování, nocleh.
3.den:
Po snídani odjedeme do Salcburku, kdysi považovaného za nejkrásnější město Evropy, nejprve podnikneme orientační procházku s průvodcem, při níž uvidíme zahrady Mirabell, dům rodiny Mozartů, Getreidegasse s rodným domem W.A.Mozarta, salzburský dóm či hřbitov Sv. Petra se známými katakombami. Následující volno lze využít například k návštěvě pevnosti Hohensalzburg či posezení v některé z četných kaváren nad šálkem voňavé Melange a kouskem některého z typických močníků. Jistě též nevynecháme možnost koupě skutečně pravých Mozartkugeln, které podle staré receptury vyrábí několik zdejších cukrářů. V odpoledních hodinách odjezd zpět do ČR, příjezd do Prahy cca ve 22.00-23.00 hod.

- 2 noclehy se snídaní v hotelu kat. 3 ibisy v oblasti Innsbrucku - dopravu autokarem, průvodce - pojištění dle zák. č. 159/99Sb.

Fakultativní služby: - příplatek za jednolůžkový pokoj 1.990,- Kč Informace: Minimální počet účastníků pro realizaci je 35 osob. Cena nezahrnuje: - vstupy, jízdné zubačkou a plavbu lodí (cca 90 EUR)

Informace o regionu

Rakousko — Německo

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter